wajcha Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 suchy jedz tym autobusem o godz.7.16 bede czekal a z wykopkami to niewiem bo zaraz po obiedzie jade do rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 ok, to nim przyjade, a co do wykopkow to mozna sie zawsze uwinac szybciej na gieldzie i potem na godzinke gdzies skoczyc:) to juz zalezy od Ciebie, jak co daj tylko znac zebym wiedzial ze mam sprzet brac:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 mysle ze niebardzo sie wyrobimy bo czas mam naprawde napiety ale jakis termin napewno ustalimy ps jak bedzie padac to zostajemy w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 ok to sprzetu nie biore, patrze wlasnie na pogode i widze ze nie powinno padac:) to o 7-25 tak gdzie ostatnio.pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 suchy mysle ze w niedziele znowu zawitamy na gieldzie w myslowicach .po oczyszczeniu mojego helmu niemoge sie na niego napatrzec a jak u ciebie twoja kolekcja terz musi zucac na kolana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 a to fajnie:D, no moja kolekcja jakas tam jest ale chyba na kolana jeszcze nie rzuca:P, a kiedy na jakies wykopki w okolicy sie umawiamy?moze zebrac ekipe i gdzies w okolicy pokopac? ja moge w srode i czwartek od rana do 14, jak co dajcie znac:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Serwus , no Suchy miałeś racje za szybko na te narty sie wybierałam... Zapowiada sie słoneczna niedzielka więc mozna gdzies skoczyć , Yarek własnie w tym momęcie wykrecam Twój numer :) Pozdro Chopy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 a no ma sie znajoma wrozke:P, i co idziecie jutro gdzies?ja jeszcze nie wiem czy jutro bede szedl gdzies z wajcha pokopac...pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Mi sie tez nie udało nigdzie ruszyc. Dopadł mnie niedzielny kacyk i plan wyjscia spalił na panewce...Może przyszły week tez bedzie pogodny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 witam wszystkich :-(co tak głucho w naszej Ekipie??i co jest z Yarkiem, kurcze jakoś się nieodzywa na forum, nie dzwoni :-( ?? może ktoś wie co się stało??pozdrawiam wszystkich.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 hehe Znachor ja staram sie dziennie obserwowac nasz watek, i staram sie namowic Wajche na jakies wykopki ale nic:/ dziwne ze nikt sie nieodzywa....a jutro chcialem jechac na Murcki na stanowiska flaka 88mm ale nie mam z kim i znowu weekend przepadl;/ ehhh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 aha wajcha jak co odezwij sie bo mam kilka nowych info na temat Lawek!!!dzis poznalem goscia z wykrywaczem z Wesolej co Cie zna:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 Witam, witamJa niestety pauzuję od 2 tygodni.Za tydzień dopiero można będzie gdzieś wyskoczyć.Jak będę jechać to dam wcześniej znaćPozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 No to jak pogoda pozwoli to w piątek wyjazd na Jurę.Kto sie pisze?Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 niestety ja w piatek pracuje do 18;/, moze ktos sie pisze w sobote na wypad w okolice Murcek, WW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 to idzie ktos jutro pokopac do obiadu?na wzzgorze wandy albo gdzies w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 ja tam nie mam jak dojechac, skocze w swoje strony. Jak by ktos mial ochote na poligonek to zapraszam. Dzwońcie bo nie bedzie mnie na necie przez weeka.zdrypo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 mam ten sam problem z dojazdem do Ciebie;/nic, jade jutro z kumplem w pewne miejsce w Myslowicach, jak wyjdzie cos ciekawego to dam foty a jak nie to...trudno:PDasz dol!!!pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 i jak tam po wykopach? u mnie cosik tam wyszlo...to jest ok setke lusek roznego rodzaju i inne pierdulki militarne koledze to samo ale nadodatek znalazl srebrne kieliszki zydowskie w super stanie, a te bicia mniam:) za zdjeciu sa luski po pol godzinnym przebywaniu w lesie...pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZEFFERAN Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 no to widze ze obficie, no a ja zabalowałem więc nie udało sie wyskoczyc. Szkoda że nie wrzuciłeś fotek tych kieliszków.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2006 WitamA mi sobota obrodziła!Żałuj Zeferan ze nie pojechałeś.Wkleję zdjęcie wieczorem z fantami.A tak po krótce:29 monetek (w tym 5 PRL-i)1 medalik1 naparstek2 guzikiDziwna zatyczka, którą podejrzewam o to że jest to ozdobny kurek z samowaraPlombyI najlepsze:MOJA 3 TRZECIA w tym sezonie pieczęć do lakuPozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 nie robilem nawet zdjec tych kielichow, a nie wiem nawet czemu...;/miejscowke ladna trafilismy, pierw wyszedl srebrny krzyzyk i sie smialismy ze to na szczescie a zaraz po tym te kieliszki. Yarek ladnie, widze ze tez macie ladne miejscowki tylko szkoda ze tak daleko:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Wesołych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia chlopaki:)ps. uwazajcie na ości:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 WitamPrzepraszam, że tak późno wklejam zdjęcie ale brak czasu.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEJ EKIPYPozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 A tutaj pieczęć z bliskaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.