Skocz do zawartości

Oszacht Team

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 289
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ok, to nim przyjade, a co do wykopkow to mozna sie zawsze uwinac szybciej na gieldzie i potem na godzinke gdzies skoczyc:) to juz zalezy od Ciebie, jak co daj tylko znac zebym wiedzial ze mam sprzet brac:)
pzdr.
Dawid
Napisano
mysle ze niebardzo sie wyrobimy bo czas mam naprawde napiety ale jakis termin napewno ustalimy ps jak bedzie padac to zostajemy w domu
Napisano
suchy mysle ze w niedziele znowu zawitamy na gieldzie w myslowicach .po oczyszczeniu mojego helmu niemoge sie na niego napatrzec a jak u ciebie twoja kolekcja terz musi zucac na kolana.
Napisano
a to fajnie:D, no moja kolekcja jakas tam jest ale chyba na kolana jeszcze nie rzuca:P, a kiedy na jakies wykopki w okolicy sie umawiamy?moze zebrac ekipe i gdzies w okolicy pokopac? ja moge w srode i czwartek od rana do 14, jak co dajcie znac:)
pzdr.
Dawid
Napisano
Serwus , no Suchy miałeś racje za szybko na te narty sie wybierałam... Zapowiada sie słoneczna niedzielka więc mozna gdzies skoczyć , Yarek własnie w tym momęcie wykrecam Twój numer :) Pozdro Chopy !!!
Napisano
Mi sie tez nie udało nigdzie ruszyc. Dopadł mnie niedzielny kacyk i plan wyjscia spalił na panewce...Może przyszły week tez bedzie pogodny...
  • 2 weeks later...
Napisano
witam wszystkich :-(
co tak głucho w naszej Ekipie??
i co jest z Yarkiem, kurcze jakoś się nieodzywa na forum, nie dzwoni :-( ?? może ktoś wie co się stało??
pozdrawiam wszystkich.ZnaChoR
Napisano
hehe Znachor ja staram sie dziennie obserwowac nasz watek, i staram sie namowic Wajche na jakies wykopki ale nic:/ dziwne ze nikt sie nieodzywa....a jutro chcialem jechac na Murcki na stanowiska flaka 88mm ale nie mam z kim i znowu weekend przepadl;/ ehhh..
Napisano
Witam, witam
Ja niestety pauzuję od 2 tygodni.
Za tydzień dopiero można będzie gdzieś wyskoczyć.
Jak będę jechać to dam wcześniej znać
Pozdrawiam
Jarek
Napisano
ja tam nie mam jak dojechac, skocze w swoje strony. Jak by ktos mial ochote na poligonek to zapraszam. Dzwońcie bo nie bedzie mnie na necie przez weeka.
zdrypo
Napisano
mam ten sam problem z dojazdem do Ciebie;/nic, jade jutro z kumplem w pewne miejsce w Myslowicach, jak wyjdzie cos ciekawego to dam foty a jak nie to...trudno:P
Dasz dol!!!pzdr.
Dawid
Napisano

i jak tam po wykopach? u mnie cosik tam wyszlo...to jest ok setke lusek roznego rodzaju i inne pierdulki militarne koledze to samo ale nadodatek znalazl srebrne kieliszki zydowskie w super stanie, a te bicia mniam:) za zdjeciu sa luski po pol godzinnym przebywaniu w lesie...
pzdr.
Dawid

Napisano
Witam
A mi sobota obrodziła!
Żałuj Zeferan ze nie pojechałeś.
Wkleję zdjęcie wieczorem z fantami.
A tak po krótce:
29 monetek (w tym 5 PRL-i)
1 medalik
1 naparstek
2 guziki
Dziwna zatyczka, którą podejrzewam o to że jest to ozdobny kurek z samowara
Plomby
I najlepsze:
MOJA 3 TRZECIA w tym sezonie pieczęć do laku
Pozdrawiam Jarek
Napisano
nie robilem nawet zdjec tych kielichow, a nie wiem nawet czemu...;/miejscowke ladna trafilismy, pierw wyszedl srebrny krzyzyk i sie smialismy ze to na szczescie a zaraz po tym te kieliszki. Yarek ladnie, widze ze tez macie ladne miejscowki tylko szkoda ze tak daleko:(
Napisano

Witam
Przepraszam, że tak późno wklejam zdjęcie ale brak czasu.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEJ EKIPY

Pozdrawiam Jarek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie