Skocz do zawartości

Rarytas na Ebay`u !!!!!- Polski album , zobacz ,oczom nie wierzę

Hansdekawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
przed chwilą natknąłem się na wspaniały Polski album na niemieckim Ebay`u.

http://cgi.ebay.de/Polish-2-Korps-PANZER-COMMANDER-Fotoalbum-AFRIKA_W0QQitemZ6283414188QQcategoryZ15504QQrdZ1QQcmdZViewItem

Może powędruje do Kraju???

Pzdr,
Hansdekawka.
Napisano
Zgadzam się, jest wspaniały!!!
500 zdjęć! i to jakich.
Dodałem tego posta z nadzieją na to,ze w ten sposób dowie się o nim właściwa osoba.
A inni też będą mogli zobaczyć pare fajnych zdjątek.
Pzdr.
Napisano
Piękne zdjęcia.Jedna fotografia jest wspaniała,zarośnięty człowiek prosto po wyjsciu z sowieckiego łagru.Szkoda że te zdjęcia muszą się wycierać na niemieckim e-bayu.I tak pewnie trafią do niemców.zobaczcie licytację obym się mylił.pozdro.
Napisano
Na nasze muzea raczej nie ma co liczyć, chyba że znajdzie się jakiś sponsor. Może Instytut Sikorskiego ? Szkoda aby takie zdjęcia znikneły gdzieś w świecie.
Napisano
Też o tym myślałem, zwłaszcza że już coś podobnego się udało (dokumenty związane z Orłem"). Tylko jest jeden mały problem, potrzebna jest osoba lub instytucja godna zaufania która przeprowadzi zbiórkę i pokieruje akcją zakupu. No i kto zostanie obdarowany albumem?
Napisano
Obawiam się ze album może zostać podzielony jak to robią często w Polsce handlarze o małych rozumkach .
Jak by co to dokładam się.
Napisano
Panowie!
wydaje mi się,że zrzutka jest to świetny pomysł.
Ze wzgledu na temetyke albumu Instytut Sikorskiego ,byłby właściwym odbiorcą.
Działajmy, BO CZASU ZOSTAŁO MALUTKO!!!!!
Myślę ,że jeśli zainteresowani zrzucą się np.po DYSZCE,
to patrząc na ilość odwiedzin tego wątku mamy realne sznse.
POGADAJCIE ZE WSZYSTKIMI, KTÓRYCH ZNACIE.
MOŻE SIĘ UDA.
Napisano
Panowie... zanim ktokolwiek coś zorganizuje z redakcją albo jakąkolwiek instytucją aukcja się skończy. Miejmy nadzieję, że kupi to ktoś z Polski
Napisano
Witam!!!
Widze ze Dect1 licytuje - nie warto podbijac aukcji!!!
Polecam snipa!!! tylko pomyślcie nad ceną , moim zdaniem ( jak bym zbierał PL ) 1500 euro to cena adekwatna do histori zawarej w tym albumie . Fotki mozna tez powielac i sprzedac do jakiejś publikacji o 2 korpusie.... wiec jakos sie moze zwrócic ... :)

Myślcie !!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie