wilcz Napisano 28 Maj 2011 Share Napisano 28 Maj 2011 Mleczarnia Nawojów Śląski, kształt jakby znajomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 witam, a w jakim powiecie jest ten luban? czy chodzi o gore luban jak sie jedzie zakopianka w strone zakopanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Nie kolego to miasto Lubań jak sie nie myle to Lubuskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 SZKODA;( A SLYSZAL KTOS O GORZE LUBAN ZA MYSLENICAMI?____________________________________________Dwie prośby- nie krzycz, kup i przejrzyj ( ze zrozumieniem słownik ).Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:07 29-05-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 O GORZE" ? A co to jest GORA"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 1. Agora? To chyba właściciel GW. 2. O gorze mi ... - tak przed wiekami wołał szlachcic, gdy z wściekłości mało szlag go nie trafił.A Lubań jest na Dolnym Śląsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 A kolega wilcz to chyba z militarki na buteleczki się przerzucił. Nie szkodzi i jedno i drugie w najlepszym wydaniu. Ciekawe co to za budowa, muszę popytać znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 30 Maj 2011 Share Napisano 30 Maj 2011 Test Rutusa Argo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Wie ktoś coś więcej o transporterze opancerzonym,który pojawił się w okolicznym skupie złomu, został pocięty i pojechał do huty? Pozostały po nim drobne część, jaki to pojazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Takie gąski też pozostały jeszcze na złomie, jakiś amerykaniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Nasze odkrycia" nie służy do identyfikacji ..Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 18:21 02-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Skrytka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Porcelana i szkło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Szabelka.Co za jedna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Kółko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 ...spory dół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 ...i motorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 lubie takie zdjęcia z motorkami z ziemi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 Mam rodzine w Lubaniu i będe tam w najbliższym czasie, czy można z kimś stamtąd pochodzić z wykrywkami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Skrzynia przeleżała 30 lat u ojca w komórce. Niedawno przypomniałem sobie o niej. Z wyglądu przypominała skrzynkę narzędziową od T-ka. Ale nie miałem pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Była zamalowana. Gdy zdarłem farbę nie było watpliwości:Zapasnyje ciasti, Instrumienty i Prinadlieżnosti czyli z ruska ZIP działowy T34/85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Kiedyś przy poletku znalazłem jeden z tych naciągów. Ładnie sygnowany DRGM itd. ale myślałem że to produkcja cywilna. Gdy niedawno znalazłem drugi koło niemieckich ziemianek w lesie upewniłem się że to chyba jednak produkcja dla wojska do napinania zasieków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Coś z pancerfausta, panzerschrecka (silnik) i granat dymny nebelhandgranate 41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.