Radeg4x4 Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 Witam Napotkałem sie w necie na ciekawy kawałekhttp://www.maxior.pl/?p=index&id=18410&8jak przesłuchacie do końca to opiszcie wrażenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 pełen luzik, dobre na aktualne czasy .Pozdrawiam.A moze krtos ma to na mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeg4x4 Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 widze że piosenka znalazła jakeigoś milośnika :). Sam słuchałem ze 2,5 godziny i tak sie wkręciłem, jak prawie przy ciekawych poszukiwaniach. Sąsiedzi z akademika musieli to słuchać przez 3 godziny, nie krzyczeli,(ja grilowałem)i nadal to lubią :) Jutro też im to puszcze. Pozdrawiam miłośników, jedyna piosenka przy której można sie wyluzować przy obecnej sytuacji w naszym pięknym kraju :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 Dzięki LEVAS za mp3.Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 bardzo fajna ta muzyczka, tylko po w jakim to języku? ktoś wie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 to fiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 A co to znaczy?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 O nalocie fińskiej policji na dom poszukiwacza skarbów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 O w mordę, ale trudny język. A ona jeszcze w nim ŚPIEWA !!!Jak chcecie sobie urozmaicić to zamknijcie okno przeglądarki w trakcie piosenki. Powtórzcie otwieranie i zamykanie kilka razy. Pozdrwiam z TWOREK.PETER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 http://volny.cz/ropucha_3000/hitlatuma.swf troche inna wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjr Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Było już niestety nawet na TYM FORUM Proponuję sobie zrobić użytek i wsadzić sobie słuchawki w... (może być w uszy), śmieszne... k....Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 leszekjr nie skumalem troche tej Twojej wypowiedzi...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Jak już po fińsku to proponuję jazdę na całego i rollercasterze:Eläkeläiset Polacy mają disco polo, niemcy swoje volkswalce, hiszpanie mają flamenco a finowie ... humpppę. Najbardziej zwariowany band kraju pieczonej rzepy, śledzia i zbuntowanych reniferów. Grają humppę - w dodatku inspiracją tej niewątpliwie utalentowanej grupy nieprzeciętnych artystów są covery rockowych gigantów. Niesłyszałeś We will Rock You w języku Kalevali? Smoke on the Water okraszony najbardziej dziwacznym jezykiem Europy. Tylko Eläkeläiset !!!!!!!! No i Humppa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 wynotowałem pare tytulówSoramonttuhumppa(Enter Sandman)Hotelli Helpotus(Hotel Kalifornia)Panojenkka(Macarena)Paratiisihumppa(Gansta's Paradise)Katkaistu humppa (The Number of the Beast)Savua Laatokalla (Smoke On Water).i wiele innych. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.