Skocz do zawartości

Ciekawa piosenka

Radeg4x4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Napotkałem sie w necie na ciekawy kawałek
http://www.maxior.pl/?p=index&id=18410&8
jak przesłuchacie do końca to opiszcie wrażenia :)
Napisano
widze że piosenka znalazła jakeigoś milośnika :). Sam słuchałem ze 2,5 godziny i tak sie wkręciłem, jak prawie przy ciekawych poszukiwaniach. Sąsiedzi z akademika musieli to słuchać przez 3 godziny, nie krzyczeli,(ja grilowałem)i nadal to lubią :) Jutro też im to puszcze. Pozdrawiam miłośników, jedyna piosenka przy której można sie wyluzować przy obecnej sytuacji w naszym pięknym kraju :D
Napisano
O w mordę, ale trudny język. A ona jeszcze w nim ŚPIEWA !!!
Jak chcecie sobie urozmaicić to zamknijcie okno przeglądarki w trakcie piosenki. Powtórzcie otwieranie i zamykanie kilka razy. Pozdrwiam z TWOREK.
PETER
  • 9 months later...
Napisano
Było już niestety nawet na TYM FORUM Proponuję sobie zrobić użytek i wsadzić sobie słuchawki w... (może być w uszy), śmieszne... k....

Leszek
Napisano
Jak już po fińsku to proponuję jazdę na całego i rollercasterze:

Eläkeläiset

Polacy mają disco polo, niemcy swoje volkswalce, hiszpanie mają flamenco a finowie ... humpppę. Najbardziej zwariowany band kraju pieczonej rzepy, śledzia i zbuntowanych reniferów. Grają humppę - w dodatku inspiracją tej niewątpliwie utalentowanej grupy nieprzeciętnych artystów są covery rockowych gigantów. Niesłyszałeś We will Rock You w języku Kalevali? Smoke on the Water okraszony najbardziej dziwacznym jezykiem Europy. Tylko Eläkeläiset !!!!!!!! No i Humppa
Napisano
wynotowałem pare tytulów
Soramonttuhumppa(Enter Sandman)
Hotelli Helpotus(Hotel Kalifornia)
Panojenkka(Macarena)
Paratiisihumppa(Gansta's Paradise)
Katkaistu humppa (The Number of the Beast)
Savua Laatokalla (Smoke On Water).

i wiele innych. polecam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie