VASILI Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 no no młody Wajda nam sie ujawnił :D:D spoko jest to zdjęcie na tle zachodzącego słońca :D:D wielkie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 filmowy MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 charakteryzacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 prosze o podpowiedz znawców, jak powinien wyglądać żolnierz hitlejugend pod biełgorodem, o których wspomina sayer. jak mogły wyglądać Młode lwy" w rosji???pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 wiem ze to wygląda wszystko niepoważnie, ale może kiedyś hollywood..... wiec teraz to tak dla rozrywki... i dlatego też prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Weteran-Viener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Lindberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Grummpers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Halls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Halls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Kraus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 hhehhe , ups -zakrztusiłem się :)panowie a co to za saperki z pierwszego zdjęcia ?? może i ja sobie takie gumofilce kupie:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2006 no cuż, budżet filmu nie pozwala na wyposarzenie żołnierzy w leprze buty..... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 aha ,rozumiem u mnie też się nie przelewa szczególnie pod koniec misiąca :)ale inicjatywa na film piękna gratuluje ,jak będziecie mieli już coś do obejżenia choć jeden urywek do daj znać,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2006 jak uda mi sie nakręcic pierwsza scene batalistyczną, powstanie arailer" z urywkami dotychczas nakreconych scen... dam znać, prześle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 say Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 sayer in camo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 camo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Mam pytanie: kiedy będzie jakaś zajawka, bo fotki to za mało?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Z czego zrobiliście te karabiny"? Nie pytam ironicznie, a tylko z ciekawości. Czy to kolby od Mosinów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2006 to kolby chyba z jakichs powojennych mosinow, sam nie wiem, wujek policjant pali tym w piecu.... a jakas reklama to kwestia 2 tygodni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.