VASILI Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 no no młody Wajda nam sie ujawnił :D:D spoko jest to zdjęcie na tle zachodzącego słońca :D:D wielkie pozdro
Klaus BOLS Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 prosze o podpowiedz znawców, jak powinien wyglądać żolnierz hitlejugend pod biełgorodem, o których wspomina sayer. jak mogły wyglądać Młode lwy" w rosji???pozdro.
Klaus BOLS Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 wiem ze to wygląda wszystko niepoważnie, ale może kiedyś hollywood..... wiec teraz to tak dla rozrywki... i dlatego też prosze o pomoc
ubenfurer Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 hhehhe , ups -zakrztusiłem się :)panowie a co to za saperki z pierwszego zdjęcia ?? może i ja sobie takie gumofilce kupie:)pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Napisano 4 Czerwiec 2006 no cuż, budżet filmu nie pozwala na wyposarzenie żołnierzy w leprze buty..... :)
ubenfurer Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 aha ,rozumiem u mnie też się nie przelewa szczególnie pod koniec misiąca :)ale inicjatywa na film piękna gratuluje ,jak będziecie mieli już coś do obejżenia choć jeden urywek do daj znać,pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Napisano 4 Czerwiec 2006 jak uda mi sie nakręcic pierwsza scene batalistyczną, powstanie arailer" z urywkami dotychczas nakreconych scen... dam znać, prześle....
Boruta Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Mam pytanie: kiedy będzie jakaś zajawka, bo fotki to za mało?Pozdrawiam
danieloff Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Z czego zrobiliście te karabiny"? Nie pytam ironicznie, a tylko z ciekawości. Czy to kolby od Mosinów?
Klaus BOLS Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 to kolby chyba z jakichs powojennych mosinow, sam nie wiem, wujek policjant pali tym w piecu.... a jakas reklama to kwestia 2 tygodni....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.