Skocz do zawartości

Kawalek T34

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj walczylem"ok. 3 godz. wyrylem taka jame 3m na 1,2-1,3m ale padlem". strasznie sie kopalo bo doszedlem do kamykow i zwiru .na wysokosci lopaty jest stalowa lina (?).jestem juz po rozmowie z gosciem od traktora i nastepny atak" jak zrobi sie pogoda mysle zakonczy sprawe .( plyta jest ok. 70-ciu krokow od domu > dokladnie w jego narozniku)

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
nie zdziwiłbym się jakbyś nam rzucił za jakiś czas fote t-34 :D nie no fajne miejsce trafiłeś. I to wszystko z tej jednej okolicy??

pozdro
p.s ja tak koło godz.16 jade w las na okopy może się co wyrwie ciekawego
Napisano

Salve, to juz oskrobana" pokrywa i 2-a jeszcze wczesniej wykopane male dekle.mam problem bo niestety powinienem te klamoty wypiaskowac przed malowaniem.
VASIL,jak przyjedziesz z lasu to sie pochwal i dzieki tez za mile slowa ale sam wiesz jak jest ze znaleziskami. (jestem przy nadzieji" ale zobaczymy.)

Napisano

Jeszcze wstepnie oczyszczona gaska"i 2-e lusiny z ostatniej zabawy.(fajnie napisalem nadziei)> wieszak i na sciane.
pozdro. amsel44

Napisano
witam! ja po dzisiejszym wypadzie straciłem nadzieję :( najgorszy wypad w tym sezonie :( kompletnie nic nie przywiozłem. Nawet złamanego nieśmiertelnika :( :(
Napisano
Witam Vasil, to norma (nic) ja mam tak 70-80% wypraw tylko ewentualnie zlom . szukam wprawdzie lajtem" tm808 i ogfl ,ale to (niestety) wyklucza drobne" typu np.niesmiertelnik .glowa do gory cos sie znajdzie " jak nie to jest swietna zabawa i poznaje sie fajnych ludzi (generalnie).Boruta , ten zlom podobno wpadl na mine , stad tak zdeformowana gaska".
pozdro. amsel44
ps. mam nalot rodzinki wiec jakis tydzien wykopki pa"
  • 4 weeks later...
Napisano

Moja ostatnia wyprawa i zakonczylem praktycznie sprawdzenie laki . nastepnie trafilem na polnej drodze mase stopionego alumium ,(jest to sadze miejsce -centrum gdzie ten czolg wpadl na mine) . i kolejny raz zadzialal szczesliwy traf bo 70-cio kilko letni synek"informatora (ktory zmarl)pokazal mi dokladne miejsce gdzie zakopany zostal potezny kawal podwozia >niestety zobaczcie sami...

Napisano

Ten piekny widoczek , kryje (moze?) wiekszy kawalek podwozia t34. niestety musze czekac z 2 miesiace ,szkoda .(rozbudzone nadzieje eh.)
pozdrawiam amsel44.

Napisano

Huk 100 ,ale to lekko wnerwiajace jak przez ten pierniczony" rzepak musze czekac te 2 miechy. tym czasem zbieram ekipe do pomocy jak cos w trawie zapiszczy".widzialem u goscia fadrome wiec jesli jednak cos tam siedzi", to mam ja jako dzwig. ale zobaczymy.
Kocur ,ten piesek" to pani Toska vel Pulpet ma 2 lata i polecam kazdemu bernardyny sa strasznie milusinskie ( i jest to kobieta" o ktorej mozna mowic ze ZAWSZE bedzie mnie kochac hehehe )

• 1 month later...
Napisano

Czesc , mija 2 mies. i zadzwonil gosc od zlomika" >>haslo >zepak skoszony spowodowalo wzrost tetna, niestety wizja lokalna" zakonczona klapa" ale.... ja szukam.

Napisano

czasami mam szczescie ,pierwszy namiar okazal sie niestety pomylka ( gosc przesunol wrak o jakies 50m !)ale trafil sie sam wlasciciel pola > NARADA ! ja ....

Napisano

olsnienie >>> to bedzie gdzies tu ...ojciec mowil". ot i mam 1000% hehehe pewne miejsce . sympatyczny farmer pamietal ten wrak i rozmowy ojca na jego temat. niestety , znowu musze poczekac by skosil ......na szczescie kilka dni.
pozdro.amsel44
ps.czekanie jest latwe jak sie ma co KOPAC !!

Napisano
ja to pikus" Boruta ale emeryci dzielnie dreptali"obok . mam pytanie panowie ,czy mozliwe ze eksplozja ammo. mogla odrzucic jakis wiekszy kawalek czolga"(powiedzmy ok.tony) na 100mm ?
pozdro.amsel44
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam , dzisiaj wybralem sie aby ostatecznie zakonczyc szukanie szczatkow t 34. pogoda dopisala ale...zapomnialem o akumulatorku w wykrywce !. scislej byla ale padla" po 30-40min. naszczescie wczesniej namierzylem to ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie