amsel44 Napisano 18 Maj 2006 Autor Share Napisano 18 Maj 2006 Dzisiaj walczylem"ok. 3 godz. wyrylem taka jame 3m na 1,2-1,3m ale padlem". strasznie sie kopalo bo doszedlem do kamykow i zwiru .na wysokosci lopaty jest stalowa lina (?).jestem juz po rozmowie z gosciem od traktora i nastepny atak" jak zrobi sie pogoda mysle zakonczy sprawe .( plyta jest ok. 70-ciu krokow od domu > dokladnie w jego narozniku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 nie zdziwiłbym się jakbyś nam rzucił za jakiś czas fote t-34 :D nie no fajne miejsce trafiłeś. I to wszystko z tej jednej okolicy??pozdrop.s ja tak koło godz.16 jade w las na okopy może się co wyrwie ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 Salve, to juz oskrobana" pokrywa i 2-a jeszcze wczesniej wykopane male dekle.mam problem bo niestety powinienem te klamoty wypiaskowac przed malowaniem. VASIL,jak przyjedziesz z lasu to sie pochwal i dzieki tez za mile slowa ale sam wiesz jak jest ze znaleziskami. (jestem przy nadzieji" ale zobaczymy.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 Gora ,na wczesniejszym widac obciete jakies mocowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 20 Maj 2006 Autor Share Napisano 20 Maj 2006 Jeszcze wstepnie oczyszczona gaska"i 2-e lusiny z ostatniej zabawy.(fajnie napisalem nadziei)> wieszak i na sciane.pozdro. amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 witam! ja po dzisiejszym wypadzie straciłem nadzieję :( najgorszy wypad w tym sezonie :( kompletnie nic nie przywiozłem. Nawet złamanego nieśmiertelnika :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Fest dostał w gąskę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 22 Maj 2006 Autor Share Napisano 22 Maj 2006 Witam Vasil, to norma (nic) ja mam tak 70-80% wypraw tylko ewentualnie zlom . szukam wprawdzie lajtem" tm808 i ogfl ,ale to (niestety) wyklucza drobne" typu np.niesmiertelnik .glowa do gory cos sie znajdzie " jak nie to jest swietna zabawa i poznaje sie fajnych ludzi (generalnie).Boruta , ten zlom podobno wpadl na mine , stad tak zdeformowana gaska".pozdro. amsel44ps. mam nalot rodzinki wiec jakis tydzien wykopki pa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Moja ostatnia wyprawa i zakonczylem praktycznie sprawdzenie laki . nastepnie trafilem na polnej drodze mase stopionego alumium ,(jest to sadze miejsce -centrum gdzie ten czolg wpadl na mine) . i kolejny raz zadzialal szczesliwy traf bo 70-cio kilko letni synek"informatora (ktory zmarl)pokazal mi dokladne miejsce gdzie zakopany zostal potezny kawal podwozia >niestety zobaczcie sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Ten piekny widoczek , kryje (moze?) wiekszy kawalek podwozia t34. niestety musze czekac z 2 miesiace ,szkoda .(rozbudzone nadzieje eh.)pozdrawiam amsel44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 jeszcze sie nakopiesz oj nakopiesz-powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Może troche off topic ale chciałem Ci pogratulować pieska.Fajny zbir.pozdro !^ ^>-< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Huk 100 ,ale to lekko wnerwiajace jak przez ten pierniczony" rzepak musze czekac te 2 miechy. tym czasem zbieram ekipe do pomocy jak cos w trawie zapiszczy".widzialem u goscia fadrome wiec jesli jednak cos tam siedzi", to mam ja jako dzwig. ale zobaczymy.Kocur ,ten piesek" to pani Toska vel Pulpet ma 2 lata i polecam kazdemu bernardyny sa strasznie milusinskie ( i jest to kobieta" o ktorej mozna mowic ze ZAWSZE bedzie mnie kochac hehehe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 Czesc , mija 2 mies. i zadzwonil gosc od zlomika" >>haslo >zepak skoszony spowodowalo wzrost tetna, niestety wizja lokalna" zakonczona klapa" ale.... ja szukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 to ja zawziecie"biegam po rzepaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 czasami mam szczescie ,pierwszy namiar okazal sie niestety pomylka ( gosc przesunol wrak o jakies 50m !)ale trafil sie sam wlasciciel pola > NARADA ! ja .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 biegam dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 olsnienie >>> to bedzie gdzies tu ...ojciec mowil". ot i mam 1000% hehehe pewne miejsce . sympatyczny farmer pamietal ten wrak i rozmowy ojca na jego temat. niestety , znowu musze poczekac by skosil ......na szczescie kilka dni.pozdro.amsel44ps.czekanie jest latwe jak sie ma co KOPAC !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 He he, tylko nie zabiegaj się na śmierć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2006 ja to pikus" Boruta ale emeryci dzielnie dreptali"obok . mam pytanie panowie ,czy mozliwe ze eksplozja ammo. mogla odrzucic jakis wiekszy kawalek czolga"(powiedzmy ok.tony) na 100mm ?pozdro.amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Na 100 mm to bez najmniejszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 Witam , dzisiaj wybralem sie aby ostatecznie zakonczyc szukanie szczatkow t 34. pogoda dopisala ale...zapomnialem o akumulatorku w wykrywce !. scislej byla ale padla" po 30-40min. naszczescie wczesniej namierzylem to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 jest cos milego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 dodam ze jakies 50-70mm od wskazanego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 jest... fajna klapka z silnika , wiec to pewnie t-34 z arm. 76mm. jesli pogoda bedzie laskawa to jutro jade .pozdro.amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.