Skocz do zawartości

Now zastosowanie kultowego liljowego mohera.

Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

(...) może ja jednak opatentuję swój pomysł?

Śmiechem, żartem wrzucam do plecaka cały sprzęt i fanty i jestem o cewkę spokojny... Beret doskonale amortyzuje wszelkie obicia etc.

Pozdrawiam, Łukasz

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
moher zwieksza zasieg to 1,5 metra a opatrzony naszywkami klubowymi bojowek radiowych nawet do 3m :)

mozna by z zaprzyjazniona babcia wejsc w uklad i drutowala by oslonki na elektronike i wyswietlacze :)

Buuuhahaha,jak to robił kiedyś jeden z kolegów :D Brawo chłopaki,strasznie podoba mi się Wasze poczucie humoru.
Grand,nie wyrażaj się,bo Ci o.R.rozgrzeszenia nie da i wykrywki nie poświęci.

Kolego Jaca - oznacza to rodzaj wojsk. Nie jestem specjalistą, ale np. w RKKA różowy był kolorem piechoty, WH - wojska pancerne, Polska - ogólnokawaleryjski (np. Szwadron Reprezentacyjny), stawiam więc na Piechotę Różańcową :)

Jak rodzaj wojsk?Przeciez to jest Mocherregiment a tam nie ma podziału na piechotę różańcowa czy Pancerne rózańcowe rowery.jednak bym obstawiał oznaczenie koloru berecika jako staż w organizacji.Ale mogę się mylic.Mam nadzieję ze ktoś to rozszyfruje.
pozdrawiam

Mam już dość waszego wyśmiewania.Przez moment miałem napisać mocniej co o was myśle...Ale nie!!!Podpisałem i zaakceptowałem regulamin Forum więc basta.Walajcie się dalej w tym waszym ANTYPOLSKIM,LIBERALNO-SYJONISTYCZNYM gnoju.Ja kończe udział w tym wątku bo jeszcze chwila a narusze regulamin a tego nie chce.KONIEC DYSKUSJI Z MOJEJ STRONY.

Aaaaaaaaaa!!!! To już nie tylko promieniowanie kształtu (piramidy) ale również koloru i faktury. Czyli teraz można użyć zamiast georadaru. Prześwietli wszystko .... 15 lat wstecz.

Hm ciekawa teoria wynikła od kol Granda(dobrze piszę ze to GRANDA).Wszyscy którzy mają inne poglądy i potrafią śmia się z naszej kolorowej mocherowej rzeczywistości to cytuję
Walajcie się dalej w tym waszym ANTYPOLSKIM,LIBERALNO-SYJONISTYCZNYM gnoju."Dobrze kumam?Urażono wszechpolaka-żle.Urazi wszechpolak-kolejna zasługa która bedzie zapisana na antenie radia z Torunia.
Grand szkoda mi Ciebie ale cóż nie kazdy może by normalnym mężczyzna pic piwo ogladac sie za panienkami.
Masz racje kończ swój udział w tym wątku już i tak póżno.tak ze paciorek różaniec jeszcze jedna modlitwa przy radioodbiorniku i mały donosik do ministra edukacji ze jest takie ogłupiające forum...
Pozdrawiam

Grand:

Osobiście wolałbym służbę w 666 Pułku imienia Szatanistyczno-Liberalnej Armii Sowieckiej. Niestety, jestem w 665 im. Koziołka Matołka - prawie jak 666 i szatan-kozioł, no ale prawie robi różnicę ;)

Jaca:

Co do koloru, to chyba faktycznie masz rację. Chyba, że to beret dla dzieci (do kompletu z rózowymi śpioszkami), albo stopień poznania moherate, mohaeran-wondo czy też moh-moheritsu - tajnej sztuki walki :)

Grand - nie odpowiedziałeś na moją wypowiedź na temat PRAWDY w jedynie słusznych mediach. Nie widzisz, czy udajesz że nie widzisz?
Hmmm a myślałem, iż przmilczanie niewygodnych pytań i zarzutów to domena czerwonych, okazuje się że i czarnych ;-)

Hmm... osobliwy wątek.
Ze swej strony dodam, że ciekawym zagadnieniem badawczym byłby wpływ moherowego beretu na wyobraźnię i ekspresję werbalną posiadacza. Niedawno byłem świadkiem scenki:
Młody człowiek z dredami rozdaje jakieś ulotki przechodniom. Nagle zostaje zaatakowany przez dwie zwolenniczki RM, które próbują mu wyrwać ulotki. Padają wyzwiska typu sekciarz, poganin, pedał itp. Młodzian próbuje coś wytłumaczyć ale bardziej krewka z niewiast strzela tekstem:
Ty świński psie, chiński turku, ruska małpo!"
Normalnie mnie zamurowało! Takiego zestawu to jeszcze nie słyszałem. O ile świński psie" pochodzi zapewne z niemieckiego (schweinhund)to pochodzenia pozostałych nie mogę zidentyfikować. Czyżby to objaw ksenofobii?
Pozdrawiam
PS. Ulotki dotyczyły promocyjnej wyprzedaży wykładzin podłogowych.

Grand, powinieneś być nam wdzięczny, dzięki naszym żartom z moherowych berecików mozesz wykazać się żarliwą wiarą w misję swojego ulubionego medium, klejnotu polskich mediów oraz zyskać miano męczennika świętej sprawy katolicko - narodowej. Tylko nie zapomnij prawidłowo wypełnić formularza przelewu, bo tego ojciec Tadeusz nigdy Ci nie wybaczy:-)

Taaaa byl juz huk 100 ,strazakwaffe teraz Grand(a) ...
Ta ostatnia osoba ,to jednostka wybitnie pozbawiona poczucia humoru :\\ To byloby nawet moze i zabawne ,gdyby nie fakttyl ,ze takie pajace jak nasz Granda dzierżą stery panstwa ...

Piku czyżbyś podejrzewał tą grandę o koneksje na szczytach?Podejrzewam że jest dopiero kandydatem na liście i to z ramienia w zwiazku z czym musi się wykazac wygonieniem 2000 diabłów z netu oraz nawróceniem 3000 saracenów lub innych którzy pobłądzili.Do naszego rządu ta granda jest za mała jeszcze mu dobrze zęby jadowe nie wykształciły sie.
Pozdrawiam

Najmocniej przepraszam, że tak się wcinam między wódkę a zakąskę, ale ja z takim pytaniem: Czy są już może dostępne na rynku moherowe pokrowce na wykrywki (a nie tylko na talerze)? :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie