1000WATT Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 :):):):):)Chyba niedługo trzeba będzie zainwestować w jeszcze jedną piszczałke :):):):):):):):):):)
Peter Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 No Patron, dobre tempo. Jeszcze trochę wysiłku i drużyna piechoty z wsparciem medycznym. GRATULACJE
woytas Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Patron chytrusie becikowe chciales zkroic :)Gratulacje :)
smugler Napisano 17 Grudzień 2007 Napisano 17 Grudzień 2007 Pozdrowienia dla wszystkich Tatulciów, no i gratulacje dla Patrona i jego żonki !!! Ja takich skarbów mam czery sztuki w szkockich sukienkach, no cóż synka nie mam ale najstarsza córka 11-sto letnia ma wielkie zapędy archeologiczne i koniecznie chce ze mną jeździć na poszukiwania. Przeżywa każde moje znalezisko !!! Pozdrawiam !!!
Akubadzia Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Jak już się tak chwalicie tymi swoimi skarbami, to i ja nie widzę powodu abym miał mój ukrywać. Jest nieco starszy od Waszych, ale dla ojca zawsze pozostanie maleńkim synusiem. Od najmłodszych lat oswajany z wykrywaczem, jest dzisiaj moim najlepszym towarzyszem każdej wyprawy.
PATRON Napisano 25 Marzec 2008 Autor Napisano 25 Marzec 2008 o matko kolejny roczek minął ....za miesiąc pierwsze urodziny mojego drugiego skarba ...KINGUŚKA.Zdecydowanie jeśli ktoś u mnie w domu będzie kontynuował moje zainteresowania to raczej córcia , bo syncio to jakiś taki bardziej koparkami zaintereowany , a córcie kręcą czołgi.PATRON
karpik Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Wierzcie lub nie. To ta roczna dziewczynka rządzi w piaskownicy:) Ostatnio nawet w domu najczęściej w łapie targa tego żółtego, węglowego, superwytrzymałego fiskarsa:)W sklepach jeszcze nie ma:)
OloOcki Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Tadziu6 twój najmłodszy syn to też kopie? Bo ja jestem w jego wieku i juz kopie. ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.