Skocz do zawartości

JA TEŻ MAM MÓJ SKARB

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
GRATULACJE tylko nie ucz go Tata daj bo póżniej trudno odzwyczić i nie bedzie chciał szpadla nosić i kopać głębszych dołów tak jak mój.pozd,marek
Napisano
Gratuluję osesków i tych starszych, co po piwko nie chcą biegać;) Ja już trochę w nerwach, bo To lada dzień:)I nie będzie już worków znalezisk, tylko te pod oczami:(
Napisano
Kolego karpik. Uwierz mi, że najgorsze są pierwsze miesiące, no maksymalnie 1 rok :). Potem wszystko tak sobie poukładasz,że czas na hobby też się znajdzie. Przerabiałem to nie tak dawno :).
Napisano
Max 1 rok. Dzięki, że mnie nie pocieszyłeś;)
Ma ktoś jakieś znajomości, żeby przeszła ustawa o świętości sobót poszukiwacza, może też być to obowiązek:)
Pozdro.
  • 1 month later...
Napisano

Dzisiaj rano takie Coś wyszło:)))))Przenoszona. Kobitka spora- 3,7 kila. Amelia Zuzanna ten skarb nazwę.
Pozdrawiam tatusiów:)).

Napisano
Gratulacje karpik!!!:-))))
To faktycznie masz skarb!!!!!!:-)i to całkiem spory:-))
Mój nazywa się Natalka i jak wyszła miała 4 kg.Pozdrówki dla całej rodzinki.
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Napisano
Panowie

tym skarbom nalezy poświęcic teraz jak najwięcej czasu...nawet ksztem wykrywki :-):-)....czas ucieka i już niedługo przestana być tak zabawne i pocieszne.....z czasem staną sie pyskate, wymagajace.....

Pozdrawiam wszystkich tatusiów :-):-):-)
Napisano

i jego siostra Kinga ....świerzy nabytek...teraz to dopiero mam sajgon w domu ....

czyli mam już komplecik dzielny żołnierz wojsk pancernych na odkurzaczu i sanitariuszka.....w chwilach wolnych sanitariuszka będzie taśmować amunicję :-)

pzdr PATRON

Napisano

gratulacje, sanitariuszka zawsze sie moze przydac :)))
a jak psy kopiące znoszą domową konkurencję? u nas b. dobra współpraca raczkująca ^_^

Napisano

To mój czteroletni najwspanialszy klejnocik na świecie,saperkę ma już opanowaną:):)

Panowie koledzy TAAAAATUSIOWIE:):):) gratuluje bezcennych skarbów.

Pozdrawiam:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie