torba5 Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Napisano 18 Kwiecień 2006 Witam trafił się na monetkach,w życiu nie powinno go tam być ale proszę wyskoczył jak sroce spod ogona ,główne pytanie to oczywiście co to za typek z góry dzięki pozdrawiam
krzysiek Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 I z pewnością jako fant TT ma większą symbolikę niż jako parabelka :)..PozdrawiamK.
rozbooj Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Przepraszam, to z emocji, teraz ładnie odpowiem: Tulski Tokariew wz. 1933 Pozdrawiam
torba5 Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Napisano 18 Kwiecień 2006 no nie do końca wyszedł u nas,ale bardzo niedaleko dokładnie na jurze krakowsko częstochowskiej i to na raczej I wojennych stanowiskach,gdzie błąkałem się za monetkami i wybłąkałem same prl-e no i klamke pozdro
HERWOLF Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 no to fajne pólka macie tam u ciebie pozdro i gratuluje
dygacHQ Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 szkoda że mocno skorodowana :( - szkoda czyscic mocno bo niewiele może zostaćJak dla mnie ma większą symbolikę jako fant niz parabelka ;)Pozdro i gratuluję dygac
jacenty2004 Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Chyba chcesz ją kupić jeśli tak piszesz o korozji, która ledwo ruszyła tą TT :)
Pytanie
torba5
Witam trafił się na monetkach,w życiu nie powinno go tam być ale proszę wyskoczył jak sroce spod ogona ,główne pytanie to oczywiście co to za typek z góry dzięki pozdrawiam
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.