Skocz do zawartości
  • 0

panowie czy to k98???

VASILI

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzięki... foty dodatkowe jakbym miał to sam bym juz dawno go rozpoznał i wyczyścił ale dziekiza potwierdzenie... mam zamiar go dopiero nabyć :D :D

p.s poprosiłem o więcej fot.. jak mi podeśle to rzuce na forum

pozdro
Napisano
aaa zapomniałbym.. sprawa kontrowersyjna czy to napewno k98.. ta dziwna muszka albo.. tak rdza na niej osiadła i tak dziwnie wygląda...........
pozdro
Napisano
eh panowie nie jest dobrze oczyszczony i mówie wam na oko jak jest... mimo wszystko teraz wiem juz na 100% że jest to czech bo znalażłem na necie kilka zdjęć czechów. z boku jest v24 a na komorze z góry... musze doczyścić jakieś tam litery. juz widac jak wcześniej pisałem coś podobnego do pfk.. ale jak oczyszcze moze się coś zmienić
Napisano

narazie tylko widac te litery zaznaczone strzałką. UWAGA!! zdjęcie z neta. a dokładnie z allegro. poprosze goscie moze będzie miał fote komory z boku to się coś więcej dowiem

Napisano
Słabo widać... Może muszka jest taka dziwna, bo znajduje się na niej skorodowana i zdeformowana osłonka?
Napisano
witam........ mauserek po wstępnym czyszczeniu.. moczy sięteraz w ropie....
dla pika ;D
na komorze sygnatury:,,ROK ALBO COś KOłO TEGO I 44''
z boku komory chyba 04. Narazie moczy się w nafcie,a jak rdza puści troche to podeśle więcej info o nim

pozdro
Napisano
a propo.. nie ma ktoś może fotek czeskich mauserków wz24.Najlepiej jakby to były foty bić.. ale ogólne zdjęcia karabinu też będą pomocne

pozdro
Napisano
a jednak panowie.. to jest polak v24. dzisiaj go troszke podczyściłęm i wyszła mi sygnaturka na komorze z boku ,,V 24''
a na komorze od góry PFK.. i pod nią litera B . dalej nie doszyściłem... albo jakiś inny wyraz, skrót.. podobny do pfk...
Napisano
pewnie mozna.... :D wszystko się wyjaśni jjak go wyczyszcze.... ( ale to dopiero za jakieś 4-5 dni ) to będzie jasne jaki to model :D jak sie uporam z nim to podeśle foto pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie