AndyPipkin1 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Dla mnie numerem JEDEN na tym forum jest i pozostanie na zawsze kol. zibol.Czołowy i największy patriota polski na , kochający gorącą miłością ojca i matkę swą ojczyznę POLSKĘ.Niezmordowany tropiciel i demaskator układu sił antypolskich grasujących na forum Odkrywcy.Nie rezygnujący z tej walki i nie poddający się pomimo odniesionych szkód moralnych i psychicznych.
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 No nie miałem racji...:)??? ta łatwość i szybkość nabijania postów...Nie czekanie w poczekalni jako świeży;)))Mówisz, Andy, że faktycznie takie spiski na forum są???Co do szkód to faktycznie czytując niektóre wypowiedzi niektórych userów i nie tylko, to można doznać uszczerbku na intelekcie. Ale daję radę jakoś bo po takich czytaniach zaraz zabieram się za jakąś literaturę historyczną i nadrabiam uszczerbek...
AndyPipkin1 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 kol. zibol nie rozumiem Twojej ironii. Ja tylko popieram Twoją niezłomną walkę o to by to forum było forum polskim i dla Polaków!Podoba mi się Twoja patriotyczna postawa, z której nie rezygnujesz pomimo prześladowań.Jesteś po prostu człowiekiem wielkiego formatu, o gorącym, bijącym dla POLSKI sercu.Nie godzisz się na przekłamywanie naszej historii dokonywane przez osoby o słabym kręgosłupie narodowym i należy Ci się za to chwała.Jesteś po prostu dla mnie wzorem Polaka kochającego bez żadnych głupich przesądów naszą wspaniałą, nieskalaną ojczyznę.Gorące pozdrowienia!
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Andy, widzę, że z ciebie rasista i szowinista... w przeciwieństwie do mnie.
kopijnik2 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 zgodnie z charakterystyką, wyczerpująco i stylowo......Po owocu bowiem poznaje się każde drzewo; nie zrywa się fig z ciernia ani z krzaka jeżyny nie zbiera się winogron...
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Wyczerpałeś temat (jak ktoś się domyśli o co biega) no ale styl to już zapożyczyłeś.
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 może jeszcze jakąś wskazówkę:) pomyślę później bo zmykam pokopsaćpozdro
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Już se kurna pokopałem. Siwy dym czarne chmury... Nie spojrzałem przez okno z drugiej strony...Przypadek cudownych zwielokrotnień jaźni na forum nie jest taki łatwy do zdiagnozowania... Wiadomo, że jest, ale nie do końca wiadomo kto jest kto...Jeśli twoja alegoria jest w tym kontekście to na razie mi nic nie mówi... Choć może troszkę ..... Ps Przejrzyj pocztę...Prosiłem Cię o linki do katal. monet rosyjskich....
huk 100 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 zibol a ja myślałem że ty sie znasz na guzikach :):)
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 jak dobrze ze w tym konkursie nie biore udzialu :>
huk 100 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Szowinizm - na ogół skrajna postać nacjonalizmu" -powodzenia :):)
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 No teraz wiem co to znaczy... Bo na forum cały czas ktoś mnie tak określał i nie miałem pojęcia co to jest... Kurka dzięki Huku...;))
Czlowieksniegu Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Zibol- nie ktoś, a honorowy (?) szef fan-clubu :-)
huk 100 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 zibol -może zrozumiesz -pierdu pierdu pierdu
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 uj bedzie ogien i znowu mnie w kalendarzyku co niektorzy pododaja :>
zibol Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Woytas by Ci żal nie było, to za- Nerwowość w moderacji, brak poczucia humoru i nieznajomość gwary śląskiej...Pozdro
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 słuchej synku - jak ci zaro pizgna w tyn gupi dziup...:>
huk 100 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 hehehe woytas - daj mu spokój forum Odkrywcy też potrzebuje Stańczyka :):):) -pozdro
woytas Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 a ktos stara sie mnie w tzw ciula" zrobic i mysli, ze mu sie uda... -ale damy rade :)
huk 100 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 już czuje jak kolo śmiga po moich wątkach - dobranooooc:):):)
zibol Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 Woytas daj pozor i njy faroń przeca tyś je moder...Gryfniej byś pejdzioł:njy synku ino chopie, njy pzgna ino prasna, njy gupi ino popyrtany, njy dziup ino faca.A Huku wierza cosik wyduldoł w abent;))Pozdro
traper6 Napisano 29 Czerwiec 2009 Napisano 29 Czerwiec 2009 Z chęcią bym się dowiedział co tu jest napisane. Wrzucałem to na różne translatory i żaden nie dawał rady tego przetłumaczyć. :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.