Skocz do zawartości

Najbardziej lubiani/szanowani forumowicze

Seb Blatter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dla mnie numerem JEDEN na tym forum jest i pozostanie na zawsze kol. zibol.
Czołowy i największy patriota polski na , kochający gorącą miłością ojca i matkę swą ojczyznę POLSKĘ.
Niezmordowany tropiciel i demaskator układu sił antypolskich grasujących na forum Odkrywcy.
Nie rezygnujący z tej walki i nie poddający się pomimo odniesionych szkód moralnych i psychicznych.
  • Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No nie miałem racji...:)??? ta łatwość i szybkość nabijania postów...Nie czekanie w poczekalni jako świeży;)))
Mówisz, Andy, że faktycznie takie spiski na forum są???
Co do szkód to faktycznie czytując niektóre wypowiedzi niektórych userów i nie tylko, to można doznać uszczerbku na intelekcie. Ale daję radę jakoś bo po takich czytaniach zaraz zabieram się za jakąś literaturę historyczną i nadrabiam uszczerbek...
Napisano
kol. zibol nie rozumiem Twojej ironii. Ja tylko popieram Twoją niezłomną walkę o to by to forum było forum polskim i dla Polaków!
Podoba mi się Twoja patriotyczna postawa, z której nie rezygnujesz pomimo prześladowań.
Jesteś po prostu człowiekiem wielkiego formatu, o gorącym, bijącym dla POLSKI sercu.
Nie godzisz się na przekłamywanie naszej historii dokonywane przez osoby o słabym kręgosłupie narodowym i należy Ci się za to chwała.
Jesteś po prostu dla mnie wzorem Polaka kochającego bez żadnych głupich przesądów naszą wspaniałą, nieskalaną ojczyznę.
Gorące pozdrowienia!
Napisano
zgodnie z charakterystyką, wyczerpująco i stylowo...
...Po owocu bowiem poznaje się każde drzewo; nie zrywa się fig z ciernia ani z krzaka jeżyny nie zbiera się winogron...
Napisano
Już se kurna pokopałem. Siwy dym czarne chmury... Nie spojrzałem przez okno z drugiej strony...
Przypadek cudownych zwielokrotnień jaźni na forum nie jest taki łatwy do zdiagnozowania... Wiadomo, że jest, ale nie do końca wiadomo kto jest kto...
Jeśli twoja alegoria jest w tym kontekście to na razie mi nic nie mówi... Choć może troszkę .....
Ps Przejrzyj pocztę...Prosiłem Cię o linki do katal. monet rosyjskich....
Napisano
No teraz wiem co to znaczy... Bo na forum cały czas ktoś mnie tak określał i nie miałem pojęcia co to jest... Kurka dzięki Huku...;))
Napisano
Woytas by Ci żal nie było, to za- Nerwowość w moderacji, brak poczucia humoru i nieznajomość gwary śląskiej...
Pozdro
Napisano
Woytas daj pozor i njy faroń przeca tyś je moder...
Gryfniej byś pejdzioł:
njy synku ino chopie, njy pzgna ino prasna, njy gupi ino popyrtany, njy dziup ino faca.
A Huku wierza cosik wyduldoł w abent;))
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie