Skocz do zawartości
  • 0

CO TO ZA PISTOLECIK ? JAKAŚ 6 -TKA ?!

pik78

Pytanie

Napisano

Koleżka znalazł dzisiaj ! Pewnie nie wpadl na pomysl dac to na forum ,a mi sie powiekszył licznik obok mego nicka :DDD

Kaliber ok 6,35 mm ,mniejszy od dłoni ,kieszonkowy !
Wiem ze takich klepano setki tysiecy ,ale moze ktos wskarze jakies podobienstwa ? Moze komus sie bedzie chcialo zajrzec do Żuka ?

pzdr pik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
37-103 Bronco, 1918, Echave y Arzimendi, Eibar
http://www.earmi.it/armi/atlas/227.htm
Jacenty a to? bo juz mi sie w oczach troją:) tyle tego naklepali:) pozdro
Napisano

Koleżka znalazł dzisiaj ! Pewnie nie wpadl na pomysl dac to na forum ,a mi sie powiekszył licznik obok mego nicka :DDD

Kaliber ok 6,35 mm ,mniejszy od dłoni ,kieszonkowy !
Wiem ze takich klepano setki tysiecy ,ale moze ktos wskarze jakies podobienstwa ? Moze komus sie bedzie chcialo zajrzec do Żuka ?

pzdr pik

Napisano
Wkrotce postaram sie dac fotkę 2 strony tej klamki ( klameczki) Wielkie dzieki za pomoc ! Zamek sztuka-nówka ,nie śmigana ;)

pzdr pik
Napisano
Ten pistolet to w 99% jest FN BABY fn to fabrique nationale w Liegé
Sam mieszkam w Belgii i mam takiego samego jeszcze nieszczelany napisalem w 99%bo nic niewidac ,coponiekat to byl ful automatic .6.35 ALBO .25 ACP pierwszy raz ukazaly sie w sprzedazy w 1931 roku byl to podobno jajlepiej udany damski pistolet ale jako Browning mial duzy odrzut i wymagal czestego czyszczenia
No ladne znalezisko
Tu za takiego w super stanie czeba dac 150-250 eur
ALOJZ
Napisano
Kruszyna popatrz na mojego linka wersja 29-4B (mój) ,29-4A(twój)
to jest to samo :)
ale chyba trzeba szperac dalej zwróc uwagę na foto PIKA chodzi mi o radełko do naciągania w naszych jest proste a na fotce PIKA delikatne łuki to jest jakis klon Browinga czy FN jak wolisz pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie