beny Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Kilka rzeczy z paru wypadów które mnie zaintrygowały na tyle żę je wziąłem, przepraszam za słabe foto i proszę o identyfikację
beny Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Kilka rzeczy z paru wypadów które mnie zaintrygowały na tyle żę je wziąłem, przepraszam za słabe foto i proszę o identyfikację
beny Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Na koniec dowód wykożystania bojowego brytyjskiej 2 funtówki przez niemiecką załogę bunkrów na Dądrowieckiej Górze (pamiątka z afryki?)
czabak1 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ta okrągła część przypomina mi podstawkę na której stawia się garnek w maszynce spirytusowej.To coś" z prawj wygląda jak część uprzęży,lub ostroga?
jacenty2004 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 To jest ostroga ,a obręcze mogły by być celownikiem przeciwlotniczym może ktoś taki widział?
jaca2003 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 To okrągłe to może byc siatka ochronna od lampy.Pozdrawiam
Domino(*) Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Niemiecka ostroga II wojenna, to chyba nie celownik, brak mu stopki do montazu, ta wydmuszka na drugim zdjęciu to chyba od I wojennego szrapnela, pocisk na trzecim zdjęciu wygląda jak niemiecki od Flaka lub Pak'a 3,7cm.
jaca2003 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 A to okrągłe nie ma po obwodzie jakichs otworów?pozdrawiam
Question
beny
Kilka rzeczy z paru wypadów które mnie zaintrygowały na tyle żę je wziąłem, przepraszam za słabe foto i proszę o identyfikację
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.