beny Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Napisano 1 Kwiecień 2006 Kilka rzeczy z paru wypadów które mnie zaintrygowały na tyle żę je wziąłem, przepraszam za słabe foto i proszę o identyfikację
beny Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Napisano 1 Kwiecień 2006 Kilka rzeczy z paru wypadów które mnie zaintrygowały na tyle żę je wziąłem, przepraszam za słabe foto i proszę o identyfikację
beny Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Napisano 1 Kwiecień 2006 Na koniec dowód wykożystania bojowego brytyjskiej 2 funtówki przez niemiecką załogę bunkrów na Dądrowieckiej Górze (pamiątka z afryki?)
czabak1 Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 Ta okrągła część przypomina mi podstawkę na której stawia się garnek w maszynce spirytusowej.To coś" z prawj wygląda jak część uprzęży,lub ostroga?
jacenty2004 Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 To jest ostroga ,a obręcze mogły by być celownikiem przeciwlotniczym może ktoś taki widział?
jaca2003 Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 To okrągłe to może byc siatka ochronna od lampy.Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 Niemiecka ostroga II wojenna, to chyba nie celownik, brak mu stopki do montazu, ta wydmuszka na drugim zdjęciu to chyba od I wojennego szrapnela, pocisk na trzecim zdjęciu wygląda jak niemiecki od Flaka lub Pak'a 3,7cm.
jaca2003 Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisano 1 Kwiecień 2006 A to okrągłe nie ma po obwodzie jakichs otworów?pozdrawiam
Pytanie
beny
Kilka rzeczy z paru wypadów które mnie zaintrygowały na tyle żę je wziąłem, przepraszam za słabe foto i proszę o identyfikację
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.