kocur Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 Dosyć mazgajstwa i utyskiwań. Czas wziąć saperki w garść i ruszać w teren. Najbliższy weekend - chociaż zapowiadają deszczowy - inauguruje sezon !Dopuszczalne wyjątki - Mazury.P.s. Kto zostaje w domu - ten miętus !Pozdrawiamy - kocur i Apollo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Tak ! Dosyć -ale takim ,nowym tematom ,na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 ...ja zaczynam jutro, ale będzie to raczej rozpoznanie terenu przyszłej exploracji" - dobre i to, tak szczerze to nie chcę mi sie śniegu odwalać i tępić saperki, kurde przecież u mnie jest co noc po -5, ......Piku daj spokój ludzie maja dosyć, i rwą się do poszukiwań, samo pisanie na ten temat daje im ulgę :-)pozdrawiam romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 No nie wiem czy w ten weekend w Bieszczadach da się kopać - u mnie na podwórku dzisiaj leży ok. 25 cm śniegu :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 Jak chcesz Piku, możesz dalej narzekać. My ruszamy w teren.Osobiście Cię pozdrawiam, królu interpunkcji.Nikt Cię nie zmusza do czytania takich postów. Nie martw się - ja Twoje też omijam.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 WitamKocur!U nas w świętokrzyskiem to tyle badziewia że nawet wytuningowany Whites XLT sie nie przebije!!!Ja niestety musze poczekać...PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Nie ma wyjątków... Mazury w weekend też idą do lasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 oj chłopaki, nie mogę być od Was gorszy, jednak biorę sprzęt - czyli będzie odwalanie śniegu, i kucie zmarzliny niech tam :-)Kocur gdzie Ty w ogóle biegasz z wykrywką ?, skąd jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Ha! 60 km za Warszawą śnieg do kolan. Przejść po polu 100 m to lepiej zabić się własną pięścią (nawet miedzy nie widać). Aby do maja. Powodzenia!Senior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Kocie ,no taką mam nadzieję i obyś tylko nie łgał jak pies :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Drogi Kocurze tak bardzo zagrałeś mi na ambicji,że postanowiłem nie czekać do soboty i wybrałem się dziś na okoliczne pola.Masakra.Śnieg a pod śniegiem ziemia twarda jak kamień.Wytrwałem godzine.Przez tą godzine wyłupałem w ziemi dwie małe dziury i nie znalazłem nic ciekawego.Myślę że z rozpoczęciem sezonu będę musiał jeszcze poczekać.Może Tobie w lesie pujdzie lepiej a jak nie to przynajmniej pies się wybiega.A tak przy okazji-w wojsku nosiliśmy berety tego samego koloru.Pozdrawiam Anielskooki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 ta ? to były różowe berety w wojsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Marzec 2006 Autor Share Napisano 23 Marzec 2006 He he - Pik, ciekawe czy tak samo kozaczyłeś na widok óżowych" beretów jak byłeś w wojsku. Na sam widok pewno Ci kupa w majty wleciała. Dobrze, że miałeś spodnie wpuszczone w buty. Przynajmniej teraz możesz sie odegrać ;-)He he - zbóju Ty !pozdro !Ps. Jutro lecimy. Nic nas nie powstrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Ty Piku tak nie kozacz tylko napisz nam tu o tym twoim wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 W ych " beretach chodziły takze byle szmondaki z kuchni ,kierowcy itp pospolite chwasty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Dobra chopy nie kłućta się" dzisiaj jest piątek,początek weekendu, mnie dzisiaj nawet to -8 u mnie w Kaliszu nie było w stanie popsuć humorku, DZISIAJ PO RAZ PIERWSZY W TYM ROKU WYCHODZĘ W TEREN, kopanie jednak odpada, ale popiszczeć" to sobie popiszczę, mam nadzieję, że za dwa tygodnie puści wtedy wrócę i szpadel pójdzie w ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 I co ? i gówno. Byłem dzisiaj - śniegu po jajca, ziemia jak beton. byo pare sygnałów al esie nie dokopałemehh. Zapowiadają deszcze i ocieplenie - może wtedy ...pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anielskooki Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 A ja przed chwilą wróciłem z pola.Ziemia mokra i wilgotna jak... Ale pierwsze 6 monet w tym roku trafiłem.Nie ma to jak kopać po ciemaku.Anielskooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.