kocur Napisano 23 Marzec 2006 Autor Napisano 23 Marzec 2006 Dosyć mazgajstwa i utyskiwań. Czas wziąć saperki w garść i ruszać w teren. Najbliższy weekend - chociaż zapowiadają deszczowy - inauguruje sezon !Dopuszczalne wyjątki - Mazury.P.s. Kto zostaje w domu - ten miętus !Pozdrawiamy - kocur i Apollo !
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Tak ! Dosyć -ale takim ,nowym tematom ,na forum !
Romo Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 ...ja zaczynam jutro, ale będzie to raczej rozpoznanie terenu przyszłej exploracji" - dobre i to, tak szczerze to nie chcę mi sie śniegu odwalać i tępić saperki, kurde przecież u mnie jest co noc po -5, ......Piku daj spokój ludzie maja dosyć, i rwą się do poszukiwań, samo pisanie na ten temat daje im ulgę :-)pozdrawiam romek
snajper-s1 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 No nie wiem czy w ten weekend w Bieszczadach da się kopać - u mnie na podwórku dzisiaj leży ok. 25 cm śniegu :-(
kocur Napisano 23 Marzec 2006 Autor Napisano 23 Marzec 2006 Jak chcesz Piku, możesz dalej narzekać. My ruszamy w teren.Osobiście Cię pozdrawiam, królu interpunkcji.Nikt Cię nie zmusza do czytania takich postów. Nie martw się - ja Twoje też omijam.;-)
aaaa.gggg Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 WitamKocur!U nas w świętokrzyskiem to tyle badziewia że nawet wytuningowany Whites XLT sie nie przebije!!!Ja niestety musze poczekać...PozdrawiamZwierz
wilzken Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Nie ma wyjątków... Mazury w weekend też idą do lasu...
Romo Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 oj chłopaki, nie mogę być od Was gorszy, jednak biorę sprzęt - czyli będzie odwalanie śniegu, i kucie zmarzliny niech tam :-)Kocur gdzie Ty w ogóle biegasz z wykrywką ?, skąd jesteś ?
HU13ERT Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Ha! 60 km za Warszawą śnieg do kolan. Przejść po polu 100 m to lepiej zabić się własną pięścią (nawet miedzy nie widać). Aby do maja. Powodzenia!Senior.
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Kocie ,no taką mam nadzieję i obyś tylko nie łgał jak pies :)pzdr
Anielskooki Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Drogi Kocurze tak bardzo zagrałeś mi na ambicji,że postanowiłem nie czekać do soboty i wybrałem się dziś na okoliczne pola.Masakra.Śnieg a pod śniegiem ziemia twarda jak kamień.Wytrwałem godzine.Przez tą godzine wyłupałem w ziemi dwie małe dziury i nie znalazłem nic ciekawego.Myślę że z rozpoczęciem sezonu będę musiał jeszcze poczekać.Może Tobie w lesie pujdzie lepiej a jak nie to przynajmniej pies się wybiega.A tak przy okazji-w wojsku nosiliśmy berety tego samego koloru.Pozdrawiam Anielskooki.
kocur Napisano 23 Marzec 2006 Autor Napisano 23 Marzec 2006 He he - Pik, ciekawe czy tak samo kozaczyłeś na widok óżowych" beretów jak byłeś w wojsku. Na sam widok pewno Ci kupa w majty wleciała. Dobrze, że miałeś spodnie wpuszczone w buty. Przynajmniej teraz możesz sie odegrać ;-)He he - zbóju Ty !pozdro !Ps. Jutro lecimy. Nic nas nie powstrzyma.
Anielskooki Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Ty Piku tak nie kozacz tylko napisz nam tu o tym twoim wypadku.
pik78 Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 W ych " beretach chodziły takze byle szmondaki z kuchni ,kierowcy itp pospolite chwasty .
Romo Napisano 24 Marzec 2006 Napisano 24 Marzec 2006 Dobra chopy nie kłućta się" dzisiaj jest piątek,początek weekendu, mnie dzisiaj nawet to -8 u mnie w Kaliszu nie było w stanie popsuć humorku, DZISIAJ PO RAZ PIERWSZY W TYM ROKU WYCHODZĘ W TEREN, kopanie jednak odpada, ale popiszczeć" to sobie popiszczę, mam nadzieję, że za dwa tygodnie puści wtedy wrócę i szpadel pójdzie w ruch.
kocur Napisano 24 Marzec 2006 Autor Napisano 24 Marzec 2006 I co ? i gówno. Byłem dzisiaj - śniegu po jajca, ziemia jak beton. byo pare sygnałów al esie nie dokopałemehh. Zapowiadają deszcze i ocieplenie - może wtedy ...pozdro !!
Anielskooki Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 A ja przed chwilą wróciłem z pola.Ziemia mokra i wilgotna jak... Ale pierwsze 6 monet w tym roku trafiłem.Nie ma to jak kopać po ciemaku.Anielskooki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.