Skocz do zawartości

Dosyć mazgajstwa !

kocur

Rekomendowane odpowiedzi

Dosyć mazgajstwa i utyskiwań. Czas wziąć saperki w garść i ruszać w teren. Najbliższy weekend - chociaż zapowiadają deszczowy - inauguruje sezon !

Dopuszczalne wyjątki - Mazury.

P.s. Kto zostaje w domu - ten miętus !

Pozdrawiamy - kocur i Apollo !

...ja zaczynam jutro, ale będzie to raczej rozpoznanie terenu przyszłej exploracji" - dobre i to, tak szczerze to nie chcę mi sie śniegu odwalać i tępić saperki, kurde przecież u mnie jest co noc po -5, ......Piku daj spokój ludzie maja dosyć, i rwą się do poszukiwań, samo pisanie na ten temat daje im ulgę :-)

pozdrawiam
romek

Jak chcesz Piku, możesz dalej narzekać. My ruszamy w teren.
Osobiście Cię pozdrawiam, królu interpunkcji.
Nikt Cię nie zmusza do czytania takich postów. Nie martw się - ja Twoje też omijam.

;-)

oj chłopaki, nie mogę być od Was gorszy, jednak biorę sprzęt - czyli będzie odwalanie śniegu, i kucie zmarzliny niech tam :-)Kocur gdzie Ty w ogóle biegasz z wykrywką ?, skąd jesteś ?

Drogi Kocurze tak bardzo zagrałeś mi na ambicji,że postanowiłem nie czekać do soboty i wybrałem się dziś na okoliczne pola.Masakra.Śnieg a pod śniegiem ziemia twarda jak kamień.Wytrwałem godzine.Przez tą godzine wyłupałem w ziemi dwie małe dziury i nie znalazłem nic ciekawego.
Myślę że z rozpoczęciem sezonu będę musiał jeszcze poczekać.
Może Tobie w lesie pujdzie lepiej a jak nie to przynajmniej pies się wybiega.
A tak przy okazji-w wojsku nosiliśmy berety tego samego koloru.
Pozdrawiam Anielskooki.

He he - Pik, ciekawe czy tak samo kozaczyłeś na widok óżowych" beretów jak byłeś w wojsku. Na sam widok pewno Ci kupa w majty wleciała. Dobrze, że miałeś spodnie wpuszczone w buty. Przynajmniej teraz możesz sie
odegrać ;-)

He he - zbóju Ty !

pozdro !

Ps. Jutro lecimy. Nic nas nie powstrzyma.

Dobra chopy nie kłućta się" dzisiaj jest piątek,początek weekendu, mnie dzisiaj nawet to -8 u mnie w Kaliszu nie było w stanie popsuć humorku, DZISIAJ PO RAZ PIERWSZY W TYM ROKU WYCHODZĘ W TEREN, kopanie jednak odpada, ale popiszczeć" to sobie popiszczę, mam nadzieję, że za dwa tygodnie puści wtedy wrócę i szpadel pójdzie w ruch.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie