Skocz do zawartości

Co może zdziałać prosty ładunek-płapka

Fiodor

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie pujdą do tych meczetów tam im nagada gość ze jak zginie w imie allaha to bedzie zył wiecznie u jego boku a on juz napalony babke lotnicza do samochodu i na bazarek bummmmmmm 30 zabitych sto rannych.

Witam.
Nie będe komentował zasadności tej wojny.Ale troche mnie ruszyło,każdy kto zabija Rodaków,kobiety i dzieci jednym słowem bezbronnych ludzi bez względu na kraj i narodowość -JEST ZWYKŁYM MORDERCĄ,ZDRAJCĄ I PSYCHOLEM!!!I osobiście mam w dupie! jego racje!czy nim kierują względy religijne czy inne narodowe!!!Takich się powinno eliminować wszelkimi dostępnymi środkami!!!

No coz w walce z takim okupantem jak kolalicjyjne siły w Iraku ,straty są nieuniknione wsrod cywilow ! Jest takie powiedzenie ,gdzie drwa rąbią ,tam wiory lecą !
Nasza partyzantka tez zabijała szkopow ,pomimo ciaglych akcji odwetowych ,pacyfikacji wiosek ,łąpanek i rozsztrzeliwania zakladnikow za kazdego szkopa ,jakos nikt tego nie brał do głowy w dowodctwie np AK itp formacji

Jasne ,ze jest to szokujace ,jak koles 20 letni rozrywa sie wpoblizu patrolu okupanta !!!

A ilu z nas by stanelo do walki z najezdzcą ,lub w obronie religii ( chociaz religia dla mnie ,osobiscie nic nie znaczy )Jak to powiedział pewien Niemiec ...Religia to opium dla mas "

Q3N przestan pisac Allah z małej litery,sa pewne zasady dyskusji kulturalnej ,nie pokazuj sie w złym świetle...
No zobacz jak to wygląda np nasz bóg :)

A codo zapalnikow to wfugasach uzywa sie np przerobek zap uzrgm od f1 >>>> odkreza sie mech uderzeniowy >>>troche siarki z zapalek np ; zarnik z zarowki ,przwody ,baterie >>>>i to cała filozofia ...

dla nich tak ,dla nas -nie ! W tamtej religi smierc przez ukamieniowanie ,odcinanie rak ,uszu za złodziejstwo ,kara smierci przez sciecie mieczem - to nic nienormalnego ! Wrogom scina sie nozykiem aby zadac cierpienie :)

Poprostu jajcarze są z nich nieziemscy :))))

Fiodor po co to napsałeś przecierz wiesz o co mi chodziło.Jasne ze bym walczył z całych sił,z okupantam1 ale napewno nie wysadzając kościoła z wiernymy-czyli rodakami,i nie rozwalił bym się na targu gdzie matki z dziećmi robią zakupy!Bo co to za walka?No co ja pier.....wogule bym się nie wysadził bo co to niby za metody!!!Widziałem kiedyś taki straszny film-było to w Palestynie wracał z targu ojciec i około 8 letni syn,jakieś zamieszki były nieopodal,wyjechał żydowski czołg i tak długo walił z KM-u do ojca i syna schowanymi za głazem az zabił chłopaka,ojciec cały czas dawał im znaki ze są cywilami-SZOK POPROSTU !!!I robi to narodowość która tak wiele wycierpiała !CZym się rózniła załoga tego czołgu od załogi SS?Tylko tym ze zamiast krojca mieli gwiazde dawidową,kiedyś napisał jakiś zyd-wyciągneliśmy wnioski z holokaustu wiele nas to nauczyło-no właśnie widziałem jak wiele się nuczyli.

Zobaczyłem ostatni post pika-no szkoda to nawet komentować!!Pik z nas czyli cywilizowanych tez są jajcarze i jak kiedyś będziemy się chcieli pośmiaś to nie uzyjemy scyzoryków my mamy taki guziczek A" WTEDY TO BĘDĘ JAJA DOPIERO!!!i NIE BAW SIĘ NIEWYPAŁAMI BO CI RĄCZKI UPIE....
Pozdrawiam

własnie oni potrafili wyciagnąć wnioski z kopów w tyłek ,ma zbieramy ciagle baty ,a wnioskow nawet nie probujemy wyciągąć . Czemu tak jest ? Bronią " nas przygłupy z poboru ,kolesie ktorzy szanuja bron ,lubia militarke unikają słuzby we wojsku !

Izraelskie IDF -najskuteczniejsza armia na świecie , pieprza kkonwenanse ,zakazy ,sankcje ,rezolucje ONZ itp itd

Fiodor ty ...... (nawet z małej litery). Poczekaj aż oni z tymi bombkami przyjdą do Polski, będziesz się miał z czego cieszyć. Mam nadzieję, że taki wypadek trafi się tobie pierwszemu. Masz na....e (uprasza się cenzurę o nieingerencję) w swoim pustym łbie. Wybierz się do Iraku, może ci przejdzie. WIEM jak tam jest. TAM ludzie chcą przede wszystkim żyć w spokoju, znależć jakąś pracę, wychować dzieci i w d...e mają czy ktoś się wysadza w imię Allacha, Sziwy czy Jezusa. Żadna z religii i Islam również nie nawołuje do zabijania kobiet i dzieci. Pik posłuchaj, nie ma wiórów i nie ma drwa tylko są Żywi Ludzie, tacy jak twoi Rodzice i Rodzeństwo. Ci którzy się wysadzają być może w coś wierzą, ci którzy ich wysyłają mają jednego Boga - Mamonę. Zawsze tak było, zawsze się chowali za szczytnymi hasłami a potem się okazywało, że to jakiś prywatny (polityczny) interes.
Szkoda, że nie ma na razie paragrafu za rozpowszechnianie takich materiałów, przecież im o to chodzi aby te akcje" nagłaśniać. Cholera, ale się wkur...em !!!!

Co im zrobił zwykły dziennikarz porwany i makabrycznie zamordowany nożykiem .Czy to jest dla nich wróg??W imie czego zabijają niewinnych ludzi??w imie swojego boga, dla swojej cynicznej idei??raczej w imie własnej głupoty!

Łomzyk nie staraj sie tego zrozumiec ,boo i po co ? Co nas to moze obchodzic ,niech tam sie zarzynają ,okupanta , widocznie to lubią ! Gas kompa ,jutro do roboty na rano zasuwasz ,gamoniu jeden :)

Bez urazy oczywiscie ,zebys mnie saperka kiedy nie zaciukał w terenie :)

Fiodor, bez obrazy, jeśli nie zrozumiałeś to może powinienem na spokojnie. Podając taki link stajesz się jednocześnie współodpowiedzialny za rozpowszechnianie ichniej propagandy. Dla NICH jest to JEDYNA metoda zaistnienia. Innej nie mają bo sami się wykluczyli z cywilizacji. Mam znajomego Muzułmanina. Uszy więdną od jego reakcji na temat łączenia terrorystów z wyznawcami Allaha. Twierdzi, że prawowierny Muzułmanin pierwszy ma obowiązek zgłosić władzom takich kolesi, obowiązek RELIGIJNY ! Tylko pełna blokada informacyjna może pokrzyżować szyki tym wariatom. Wolność mediów im się nie należy.

Amerykanie vs Hitlerowcy bez przesady, tutaj nie ma zadnej anologi, Niemcy napadli na suwerenny kraj, Amerykanie na rezim saddama, wyzwolili ich i wlasnie tak im dziekuja. Araby to inna kultura inne myslenie, oni mysla jak europejczycy w XVwieku kiedy wyprawy krzyzowe i zabijanie niewiernych bylo czyms normalnym bo w imie religi. Oni sa wlasnie na tym etapie. Czesc ludzi chce zyc normalnie, ale sa terrorysci, byli ludzie saddama a takze sporo ilosc arabow z innych krajow ich cel jest jednen ZABIJAC NIEWIERNYCH !
Za saddama do gorszych rzeczy dochodzilo tylko wtedy albo malo kto wiedzial o tym albo nikt sie tym nie interesowal. Saddam w wiezieniach nie bawil sie tak jak amerykanie i ich pseudo tortury. Szkoda ze nie pokazuja fotek i relacji swiadkow jak robili to ludzie Saddama :]
I na boga niech ktos nie porownuje terrorystow ktorych jedynym celem jest mordowanie do partyzantow czy zolnierzy AK bo niektorzy z nich w grobie sie przewracaja.
W niemczech tez sa amerykanie i tam jakos nikt ich nie wysadza w powietrze :] Innymi slowy okupacja okupacji nie rowna :]

A jeszcze jedno Amerykanie wyjechali z Vietnamu po 10 latach okupacji" i jak to sie skonczylo ? Komuchy nadal rzadza, tuz po wojnie nie bylo wesolo jesli ktos dzialal po stronie amerykanow ! Gdyby amerykanie sie teraz wycofali to dla iraku bylaby to jedna wielka porazka, wtedy by dopiero byla samowolka i jedna wielka rzez !
W Iraku zginelo ok. 2500 zolnierzy amerykanskich, przeciez mogli sie tam nie pchac, prawda ? Ale jednak weszli, zniesli rezim saddama ale nie ludzi saddama, bledow przy tej operacji bylo duzo i nie o wszystkim amerykanie mogli wiedziec. Teraz placa za to krwia a jeszcze niedawno wiwatujacy na czesc wojsk wyzwolenczych arab teraz staje sie wielkim wojownikiem z okupantem, to tylko u arabow jest mozliwe :]
Pamietaj nigdy nie wiez arabowi :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie