pik78 Napisano 16 Marzec 2006 Autor Napisano 16 Marzec 2006 Dzisiejszy wykopek z okolic Hajnowki ! Daje siemiejscami juz kopać ,ale dosyc ciezko zieni cokolwiek jescze wyrwać :)Sowiecki granat mozdziezowy kal 82 mm ,ale jakas dziwna ,takiej nie widzialem jeszcze ,jakis kominek , z wycieciami ,bez trotylu (moze wypalony ?)Niektorzy twierdza ,ze to dymny gr lub szkolny ,ćwiczebny !Wie ktos ,co za france wykopalem !?pzdr pik
pik78 Napisano 16 Marzec 2006 Autor Napisano 16 Marzec 2006 Dzisiejszy wykopek z okolic Hajnowki ! Daje siemiejscami juz kopać ,ale dosyc ciezko zieni cokolwiek jescze wyrwać :)Sowiecki granat mozdziezowy kal 82 mm ,ale jakas dziwna ,takiej nie widzialem jeszcze ,jakis kominek , z wycieciami ,bez trotylu (moze wypalony ?)Niektorzy twierdza ,ze to dymny gr lub szkolny ,ćwiczebny !Wie ktos ,co za france wykopalem !?pzdr pik
pik78 Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 nic nie wysypał ,nic nie wypalił ,zwyczajnie nie było tego w srodku ,nie ma gwintu na jakikolwiek zapalnik !Co to jest za granacik !?
Zwłoka Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 ciekawi mnie ten mozdziez,to w koncu ćwiczebny czy jak?
getton Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 A nie wykręcił ktoś zapalnika i nie wysypał sobie ładunku?Ty znalazłeś resztę...
dr.Wstrząs Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Witam.Pik`u ja Ciebie proszę Ty nie kop takich g...en, bo kto będzie zagadki pisał i nagrody wysyłał? ;)pzdr.
skumin Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Ja używam śrubokręta - łatwiej się wydłubuje , no fajne take wychodzo wióry , to se odkładam przy piecu i jeszcze się bardziej skręcajo a z tej zatycki(co to ewidentnie brakuje) to dozownik do bimbra se robie ale nie do 0,5 litra tylko tych 1,5 ralitrowych po wyborowej.Anonim
pik78 Napisano 18 Marzec 2006 Autor Napisano 18 Marzec 2006 Skumin ,nie wyprowadzaj mnie z erw" 100 % nie na temat >>>>>Admin zamknij ten temat ,bo cos smeca koledzy :x
Pytanie
pik78
Dzisiejszy wykopek z okolic Hajnowki ! Daje siemiejscami juz kopać ,ale dosyc ciezko zieni cokolwiek jescze wyrwać :)
Sowiecki granat mozdziezowy kal 82 mm ,ale jakas dziwna ,takiej nie widzialem jeszcze ,jakis kominek , z wycieciami ,bez trotylu (moze wypalony ?)
Niektorzy twierdza ,ze to dymny gr lub szkolny ,ćwiczebny !
Wie ktos ,co za france wykopalem !?
pzdr pik
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.