karis Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Witam!Jak tam postępy w stronie W39?Ostatnio widziałem fajne ujęcie synagogi żydowskiej, która mieściła się w parku książąt pomorskich.Jak mi się uda zdobyć to zdjęcie to wrzucę na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 hmmm szkoda że żaden tramwaj się nie zachował..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Marzec 2006 Autor Share Napisano 15 Marzec 2006 Chwała,prace postępują. Mam lepsze zdjęcie.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Witam!Dziś w domku kata odbyło się bardzo ciekawe spotkanie odnośnie tematu koszalina szczególnie rok 1945 czyli jego zdobycie.Wypowiadali się ludzie którzy brali udział w tych wydarzeniach a także pierwsi osadnicy.Można było się dowiedzieć niezłych ciekawostek o koszalinie.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Niektóre z tych ciekawostek można by było opisać na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 a jeśli chodzi o zdjęcie to było robione kiepską rozdzielczością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Marzec 2006 Autor Share Napisano 16 Marzec 2006 Chwała,szkoda, że wcześniej nie dałeś znać o takim spotkaniu. Rzadko bywam w mieście" to i nie wiedziałem. Jeśli msza jakieś wspominki na temat to zapodawaj (mail) - przydadzą się na stronę. Tymczasem - bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Żeby tylko potem nie wyszło coś w stylu jedna pani drugiej pani" :)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 Chwała,Luger marudzisz. Powiedz lepiej czy będziesz w sobotę w Z.Czy reszta Towarzystwa raczy pojawić się w Z. o 20.00? Wysłałem do każdego ssmanów a tu ciiiszaaaaaa... wiem, śpicie jeszcze. Pocichu liczę na wieści. Pssst.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Ptrzepraszam ale nie posiadałem technicznych możliwości żeby odpowiedzieć. Melduję, że postaram się być.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 Chwała, dzięki za szybką reakcję. A reszta jeszcze śpi. WSTAWAć!eeee, ciiiicho. Poczekamy.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 W39 muszę Cię uprzedzić ze mogę się spoźnić. Mam nadzieję, że poczekacie. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 Chała,poczekamy do rana jeśli trzeba hi hi.Tymczasem czeka mnie pracowita noc - bywaj. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 CzołemTylko żebyś nam Wojenka nie omdlał...Dwie zarwane nocki pod rząd...w Twoim wieku ;)))Będę ...po 20-stejPzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Witam!W39 sam o spotkaniu w domku kata dowiedziałem się dosłownie w ostatniej chwili wiec nie zdążyłem powiadomić reszty.A jeśli chodzi o spotkanie to zobaczymy jak sie wyrobie to postaram sie wpaść do ZaciszaPozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 Chwała,obiecanik cacanki, a głupiemu... (tfu to do dziewczyn się mówi).Najprawdopodobniej (ale długi wyraz) będzie Krzynio - Indianin.Nie, nie siedzę dzisiaj w nocy. Wstanę o 5 i zrobię co trzeba. Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Karis wypatrywaliśmy Ciebie w Z. Już nawet zaczęliśmy przypuszczać, że jesteś dość mocno opalonym, jak na nasz klimat, przystojniakiem:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Witajcie !No to jak było ??R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Czyzby sposkowcy z Z. nałożyli embargo informacyjne na O.?:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Na to wygląda ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Witam!No to w końcu jak było?Ja niestety nie jestem tym opalonym człowiekiem:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Raczek kopnąłeś coś bo nie wierzę, że w taką pogodę nigdzie nie byłeś;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 WitamNiestety nigdzie nie byłem może w sobotę !!!Pozdrawiam ... J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Witam No ruszyłem dziś na godzinkę na pole słoneczko świeciło a ja ryłem ,z monetek tylko 1 pfenning 1874 ale myślę że jutro w lasku lepiej będzie Pozdrawiam ...J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Ale towarzystwo rozmowne ..W sobotę widziałem jak odbijali Rudego.R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.