Skocz do zawartości

Koszalin vol. VII

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Jak tam postępy w stronie W39?
Ostatnio widziałem fajne ujęcie synagogi żydowskiej, która mieściła się w parku książąt pomorskich.Jak mi się uda zdobyć to zdjęcie to wrzucę na forum
  • Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam!

Dziś w domku kata odbyło się bardzo ciekawe spotkanie odnośnie tematu koszalina szczególnie rok 1945 czyli jego
zdobycie.Wypowiadali się ludzie którzy brali udział w tych wydarzeniach a także pierwsi osadnicy.Można było się dowiedzieć niezłych ciekawostek o koszalinie.

Pozdrawiam!
Napisano
Chwała,

szkoda, że wcześniej nie dałeś znać o takim spotkaniu. Rzadko bywam w mieście" to i nie wiedziałem. Jeśli msza jakieś wspominki na temat to zapodawaj (mail) - przydadzą się na stronę.

Tymczasem - bywaj - M.
Napisano

Chwała,

Luger marudzisz. Powiedz lepiej czy będziesz w sobotę w Z.

Czy reszta Towarzystwa raczy pojawić się w Z. o 20.00? Wysłałem do każdego ssmanów a tu ciiiszaaaaaa... wiem, śpicie jeszcze. Pocichu liczę na wieści. Pssst.

Bywajcie - M.

Napisano
Ptrzepraszam ale nie posiadałem technicznych możliwości żeby odpowiedzieć. Melduję, że postaram się być.
Pozdrawiam L.
Napisano
Czołem
Tylko żebyś nam Wojenka nie omdlał...
Dwie zarwane nocki pod rząd...w Twoim wieku ;)))
Będę ...po 20-stej
Pzdr der K.
Napisano
Witam!

W39 sam o spotkaniu w domku kata dowiedziałem się dosłownie w ostatniej chwili wiec nie zdążyłem powiadomić reszty.A jeśli chodzi o spotkanie to zobaczymy jak sie wyrobie to postaram sie wpaść do Zacisza

Pozdrawiam!
Napisano
Chwała,

obiecanik cacanki, a głupiemu... (tfu to do dziewczyn się mówi).

Najprawdopodobniej (ale długi wyraz) będzie Krzynio - Indianin.

Nie, nie siedzę dzisiaj w nocy. Wstanę o 5 i zrobię co trzeba.

Bywajcie - M.
Napisano
Karis wypatrywaliśmy Ciebie w Z. Już nawet zaczęliśmy przypuszczać, że jesteś dość mocno opalonym, jak na nasz klimat, przystojniakiem:)
Pozdrawiam L.
Napisano
Witam
No ruszyłem dziś na godzinkę na pole słoneczko świeciło a ja ryłem ,z monetek tylko 1 pfenning 1874 ale myślę że jutro w lasku lepiej będzie

Pozdrawiam ...J ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie