Skocz do zawartości

Koszalin vol. VII

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak tam postępy w stronie W39?
Ostatnio widziałem fajne ujęcie synagogi żydowskiej, która mieściła się w parku książąt pomorskich.Jak mi się uda zdobyć to zdjęcie to wrzucę na forum

• Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam!

Dziś w domku kata odbyło się bardzo ciekawe spotkanie odnośnie tematu koszalina szczególnie rok 1945 czyli jego
zdobycie.Wypowiadali się ludzie którzy brali udział w tych wydarzeniach a także pierwsi osadnicy.Można było się dowiedzieć niezłych ciekawostek o koszalinie.

Pozdrawiam!

Chwała,

szkoda, że wcześniej nie dałeś znać o takim spotkaniu. Rzadko bywam w mieście" to i nie wiedziałem. Jeśli msza jakieś wspominki na temat to zapodawaj (mail) - przydadzą się na stronę.

Tymczasem - bywaj - M.

Chwała,

Luger marudzisz. Powiedz lepiej czy będziesz w sobotę w Z.

Czy reszta Towarzystwa raczy pojawić się w Z. o 20.00? Wysłałem do każdego ssmanów a tu ciiiszaaaaaa... wiem, śpicie jeszcze. Pocichu liczę na wieści. Pssst.

Bywajcie - M.

Witam!

W39 sam o spotkaniu w domku kata dowiedziałem się dosłownie w ostatniej chwili wiec nie zdążyłem powiadomić reszty.A jeśli chodzi o spotkanie to zobaczymy jak sie wyrobie to postaram sie wpaść do Zacisza

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie