ramov Napisano 2 Marzec 2006 Autor Napisano 2 Marzec 2006 Czołem!w dniu 4 marca br. w miejscowości Wierzchowo (kod:78 - 530) powiat drawski, województwo Zachodniopomorskie zostanie przeprowadzona inscenizacja walk o stację kolejową Wierzchowo - (Virchow) o jaką 61 lat temu walczyła min. 1 Brygada Pancerna im. Bohaterów Westerplatte, 6 D.P., 2D.P., 13P.A.P.inscenizacja będzie pierwszą w kraju która poruszy problematykę udziału w działaniach wojennych żołnierzy Ludowego" Wojska Polskiego.- więcej na stronie organizatora: www.tgrh.orgpozdrawiam!
Jeager Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Gratuluje! Czas najwyższy przypomnieć! wielka szkoda, że akurat w tę sobotę nie mogę- troszkę późno podajecie informację...:(
Rumburak Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 Oj tak! Za późno podaliście informację o rekonstrukcji w Wierzchowie i na stronie www za wielu szczegółów nie ma, na stronie Wierzchowa także tylko zwykły plakacik. Słabo, działy promocji i reklamy nawaliły ;-) Widać nie chcieliście, żeby widzowie do was na rekonstrukcję przyjechali. Smuteczek :-(
misio3 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Trudno powiedzieć z czego to wynika . Na innych stronach o charakterze militarnym informacje o planowanej imprezie widniały od około miesiąca a forum stron internetowych jest pośrednim narzędziem wymiany informacji. Rozumiem, gdyby nie istniało Forum Odkrywcy, to wogóle byśmy nie wiedzieli o planowanej imprezie ?. Z tego co wiem - informacje były rozesłane ( w formie zajawki - plakatu ) wszystkim możliwym mediom w stosownym czasie. http://www.poloniamilitaris.pl/?tryb=news&id_news=361http://www.militarni.com.pl/http://www.tgrh.org/index1.php?akcja=glowna&a=33&z=38
misio3 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Jeszcze 100 Km i będzie Wierzchowo........... a iskry lecą z podwozia jak z szlifierki.
misio3 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Dokręcić, załadować i do domu 10 cm nad ziemią"To tyle lepsiejszych zdjęć z własnego aparatu. To tylko mały % całej inscenizacji.
piotr wielki Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 moje fotki z rekonstrukcji(wazenie robił sprzet pancerny)
Boruta Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Jakie fajne babki ;-). Inscena się udała widzę.Pozdraswiam
mr2z Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Ooo widzę że to ten SdKfz z Allegro ;) Bardzo fajne fotki! I widać że pogoda dopisała. Szczęściarze Grolmani - mieszkaja w środku Polski, to dowsząd mają blisko hehehe :) Szkoda tylko, że tak późno daliście znać. Może nie tyle późno, co rzadko ;)
1ID Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Pogratulować!! Naprawde ładnie wyszło. Widziałem reportaż w TVP Gdańsk. Cała inscenizacja wygladał bardzo realistycznie.
danielcio Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Dorzucę trochę swoich fotek....stanowisko ogniowe na daszku stacyjki.....
danielcio Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Prośba, jesli ktoś nagrał reportaż TVP Gdańsk proszę o kopie, zrekompensuję się nagraniem jakiego dokonał koordynator widowiska Karol podczas całej akcji.Oczywiście w formacie DVD :))Pozdr.Danielhermannvonsalza@tlen.pl
1ID Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Pogratulować!! Naprawde ładnie wyszło. Widziałem reportaż w TVP Gdańsk. Cała inscenizacja wygladał bardzo realistycznie.
Talvisota Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Było super. Niesamowita sceneria, dynamiczna akcja, masa ludzi i sprzętu. Co zresztą widać na fotach....Fot.1 Patrol
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.