Skocz do zawartości

POMOC DLA BOCIANA

Andreos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciesze sie, ze wszystko jest na dobrej drodze :)
nie tracmy wiary i nadziei
Bocian, bedzie dobrze :)
Trzymaj sie!!!
pozdrawiam
  • Odpowiedzi 95
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kogo stac i Kto moze niech wyśle choc pare groszy na nr konta podany w tym watku.Bockowi przyda się każdy grosz.A jak już Pani Bokowa będzie na chodzie(czytaj w stanie używalności) to Pan bociek napewno ten wątek zablokuje.A na razie kazdy grosz sie liczy.Więc Kto może niech coś pchnie.
POZDRAWIAM
Napisano
Qrde narazie nie dysponuje zadnym budzetem bo nie mam roboty:/ a bardzo chce pomoc, jak dostane jakis grosz w swoje rece to wysle:) oby to sie stalo jak najszybciej
pzdr.
Dawid
Napisano
Dopiero zobaczyłem.... Moje problemy to pył nic nie wart...
Nie ma co pisać... nie umiem się modlić wiec pozostaje wsparcie materialne. Werzę jednak, że się uda.

Tzymaj się...
Napisano
No,no Bocian! Jak mamy opić poprawę stanu zdrowia Twojej małżonki to drastycznie wzrośnie spożycie alkoholi wysokoprocentowych w Polsce- sądząc po ilości forumowiczów". Ale jestem jak najbardziej ZA! Trzymaj się! Dacie radę! Pozdrawiam.
Napisano
Wspolczuje Ci Bocian wyjatkowo trudnej sytuacji:(( Mam nadzieje razem z Toba ze Twoja zona jaknajszybciej wroci do zdrowia i Waszego domu!!!
Pozdrawiam
w33

PS.
do kolegow:
czy pieniadze wplacacie na konto w Lukas Banku podane na poczatku watku? Wole sie upewnic by potem nie wycofywac przelewu.
pozdr
Napisano
Panowie zamiast dziennie wypic jednego browca mozna odłozy kase i na koniec tygodnia wpłaci dyszkę.Kaska Bokowi będzie teraz baaaaaardzo potrzebna.To nie muszą byc duze kwoty kazdy zet mu się przyda.
Pozdrawiam
Napisano
Bociek , trzymam za Was kciuki - co mogę to pomogę - Tomko.
PS. Jestem , ..., no brak mi słów do postawy ludzi z tego forum i forum 4x4 . Są jeszcze ludzie na tym świecie :).
Napisano
Witam!
Przykre ,ale po paru dniach względnego spokoju" sytuacja znowy się zaostrzyła:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=25078&post
days=0&postorder=asc&start=225
Chyba w tej sytuacji nalepsza dla Bocianiej" rodziny, będzie jakakolwiek możliwa pomoc finansowa - walka jak widać nadal trwa i staje się coraz bardziej kosztowniejsza!
Bocian! MUSI BYC DOBRZE!
lokfan
Napisano
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=25078&postdays=0&postorder=asc&start=275&sid=ade9135a9e738cb972cccedb7be33952

Jak sam Bocian napisał, porcja dobrych wiadomości.

Ironrat
Napisano
od informacji Bociana minęło juz pare dni, czekamy na kolejne dobre informacje o stanie zdrowia twojej żiony Bocian.
Może uda ci się znaleźć trochę czasu aby napisać cośik nowego.
Gorąco pozdrawiam Twoją Aśkę i życzę powrotu do zdrowia.
pozdrawiam.
Napisano
Nie wymagajcie ze bociek będzie pisał codziennie co jest aktualnie.
Na 4x4 jest podawana sytuacja na bieżco
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=25078&postdays=0&postorder=asc&start=325&sid=46c1a2cb758894973a2a51d136e01423
Pozdrawiam Jacek
Napisano
Uff, poczułem prawdziwą ulgę, że Bocian do nas wrócił!!!

Z listów na „rajdy4x4” wynikało, że sytuacja się poprawia, ale po tych wszystkich ostatnich zawirowaniach z powracającą gorączką i bólami dopiero Twój powrót na forum „Odkrywcy” upewnił mnie, że NAPRAWDĘ jest już lepiej!

Naprawdę się cieszę. Tym bardziej, że powrót Twojej żony do zdrowia zwiastuje, że i to forum do zdrowia wróci :-)
Napisano
No, sytuacja normalnieje...
Fajnie Bocian, że wróciłeś do pracy.
Mam nadzieję, że następne życzenia dla Asi będą dotyczyły Jej imienin, a nie powrotu do zdrowia.

Na forum 4x4 przestałem zaglądać z sercem w gardle.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie