pawel_breslau Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 Witam.Ostatnio wpadł w ręce mojemu koledze taki oto iśmiertelnik.Podobno został znaleziony w okolicach Wrocławia.Czy możecie go rozszyfrować?Końcówka jest troszkę nieczytelna ale to chyba nr.żołnierza.Pozdrawiam.Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_breslau Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 Zbliżenie na bardziej z widocznych połówek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_breslau Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 Witam.Maxikasek,nie mam zielonego pojęcia.Nigdy nie miałem styczności z nieśmiertelnikami,więc nie wiem.Ale BARDZO chciałbym się dowiedzieć kto mógł nosić ten ieśmiertelnik.Pozdrawiam i czekam na jakąś konkretną odpowiedź.Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Szkoła artylerii?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_breslau Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 Witam.Woyta,a możesz to przetłómaczyć?Pozdrawiam.Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
woyta Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Może tak :FlugzeugführerschuleFlieger-Schul-Division Abteilung 91. Fliegerschul-Division aufgestellt am 1. November 1943 in Göppingen aus der 2. Fliegerausbildungs-Division um die diversen Flugzeugführer-Schulen A/B zu führen. Die Division unterstand dem ObdL, ab Juli 1944 der Luftflotte 10.pzdr woyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pawel_breslau
Witam.
Ostatnio wpadł w ręce mojemu koledze taki oto iśmiertelnik.Podobno został znaleziony w okolicach Wrocławia.Czy możecie go rozszyfrować?
Końcówka jest troszkę nieczytelna ale to chyba nr.żołnierza.
Pozdrawiam.
Paweł
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.