Gość Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 17 czerwca byłam w muzeum broni pancernej na Kubince.Żałuję, że tak mało mam pojęcia o czołgach, bo jest tam mnóstwo ciekawych egzemplarzy, a opowieść przewodnika pasjonująca!Ktoś, kto ma większe niż ja pojęcie o temacie na pewno lepiej by ten pobyt wykorzystał, ale chciałam się przynajmniej pochwalić :) :) :)Babcia Czołgistów
thor65 Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 Zazdroszczę-oczywiście w pozytywnym znaczeniu.Pozdrowienia Thor65.
polsmol Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 Warto tam obejrzeć polskiego TKS-A. No i oczywiście zrobić zdjęcie.
Peter Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 Jak również jakoby 7TP którego .... nie widziałem chociaż byłem.
Gość Napisano 22 Czerwiec 2003 Napisano 22 Czerwiec 2003 co do 7TP otrzymałam stanowcze zaprzeczenie ;-)jakoby tam był a nawet jakoby o nim słyszano.trudno byłoby wyjaśnić, dlaczego mieliby akurat jego (czy też jego szczątki) ukrywać przed wzrokiem niepowołanym, chociaż nie ukrywają tylu innych żelazek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.