von Nogaj Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Witam! Właśnie przyjechałem po długiej nieobecności do domu i co widzę! Siostra zrobiła mi bardzo niemiły kawał i udzielała się w kilku tematach na tym forum.Hasło podpatrzyła z zeszytu w szafce i...namieszała chcac mnie wylogować.Poza tym po złości" w moje sklejane od 7 lat modele powpychała gumy do żucia a wiele z nich jako dosyć delikatne zostały uszkodzone.Kubelwagen na przykład trafił do akwarium gdzie siostra trzyma chomika...Hasła zmieniłem a wszystkich co do ktorych pisała przepraszam za zasmiecanie i trucie gitary.Proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 bo z rodziną najlepiej wychodzi sie tylko na zdjęciach pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Czym ześ jej zaszkodził skoro takie wycina Ci numery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 To juz drugi przypadek takiego sabotazu ;) Pierwszy zaliczył niejaki Norbert lat13,jemu lipy narobił, namieszałstarszy brat .Sabotazystom proponuje zakazac zblizania sie do kompa ,na odleglosc co najmniej 10m .Kar cielesnych nie polecam ,mogą byc skutki uboczne...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 A ten e-mail do mnie o usunięcie całkowite konta na forum to też siostra? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Nogaj Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Młoda jest,mam cichą nadzieję że jej to przejdzie.Podczas mojej nieobecności zaadoptowała moje legowisko:) Ja jej wybaczyłem-gorzej z rodzicami-wiem przynajmniej jak zachowuje się lalka arbie" po pobycie w kuchence mikrofalowej:)) ehhhh szkoda gadać.Dobrze że niebawem znowu czeka mnie wyjazd za chlebem na zachód.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Nogaj Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Witam Pana Bociana! No widzę że w domu dziś szykuje się kolejna afera! Niech tylko przyjedzie rodzinka z zakupów...Porozmawiam z rodzicami i tym rozpieszczonym bachorem.Bardzo przepraszam,naśmieciła mi niezle..błedem było trzymanie haseł w zeszycie.Niech mi Panowie uwierzą co przeżywam teraz-w notatniku miałem numery do kolezanek-czeka mnie kilka dni wyjasniania.Jeszcze raz przepraszam i prosze przypadkiem mnie nie wylogowywać.Miłego wieczoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Szczere wspułczucia też mam siostrę na dodatek dwunastoletnią i znam ten ból :) Wyobrazcie sobie że jest ona zdolna do dużo bardziej wyrafinowanych zbrodni.Z własnego doświadczenia wiem że to dużo gorszy wróg niż cała kompania Tygrysów Królewskich więc lepiej mieć ją po swojej stronie:)Pozdrohardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Von Nogaj ,sorki ,ale tak z ciekawosci sie zapytam ile macie latek ? pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 dobre pik he he zapytam rodziców i tak dalej.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Nogaj Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Ja mam 10 a siostra 4 :D -niech to pozostanie moją słodką tajemnicą hehe! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 a sa miejsca na świecie, gdzie jak się rodzi dziewczynka to się ja zrzuca ze skały albo zostawia na zatracenie w głuszy jakiejś, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Wszystkich zrzucić nie mogą, bo inaczej nie będzie nowych zrzucających płci męskiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 heh na gume do zucia dobry jest lód (szczegonie ze go od groma za oknem :) guma twardnieje i sie wykrusza. Co do sabotazu to siostra ma zadatki na partyzanta.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Witam !Ehh - weź sie za nią chłopaku, bo to już widać ostatni dzwonek. Ja ze swojej strony mam prośbę. Jak zacznie do niej przychodzić chłopak, weź go na piwo i powiedz mu co i jak, bo będzie lipa. Niech sie chłopaczyna przygotuje ;-) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrit1 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Dawajcie foty ludzi zakompleksionych z wielkimi kałdunami(piwsko,golona)działajacych jako spadochroniarze lub inni speckomandosi.Mogą też być przykarłowate osobniki odtwarzające zwiadowców itp.Niech tu,na tym poście pojawi się galeria (coś jak w macDonaldzie pracownik miesiąca) na NAJLEPSZEGO MACZO REKONSTRUKCJI."Tu się naraziła paru osobom. Dotrzyj ją na rejonach,zmięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 ej koledzy ale mi sie nie chce wierzyc,ze to rzekomo napisała siostra ,czasem zdarza sie cos kazdemu napisac ,czego potem załuje ! Czy tak czasem nie bylo z tobą Von Nogaj ;) ????? Wg mnie Nogaj ,najzwyczajniej ,na świecie ściemnia :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 :) i tu sie zgadzam z pik78.Von Nogaj od kiedy do kiedy Ty to nie Ty?:) Stylu pisania chyba nie podrobiła?:)PozdrawiamDarek .. Sowa na tropie":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Przepraszam,ale zgadzam się z kolegami.Siostra wkleiła zdjęcie z ruskimi napisami,oraz barwnie opisała deski w wojskowej umywalni może była tam dziewczynka 12 lat.Nie w to nie wierzę.sorry, ale takie rzeczy to tylko w erze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Tak, jeszcze ta Etiopia. Oberleutnant von Nogaj był jedyny niepowtarzalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.