kondek Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 Wyszlo przy obozie HJ badz RAD roznie mowia.Zawiniete w szmate na której leza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokomotywa Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 wygladaja raczej jak sprzęt do otwierania w nocy sklepu GS-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondek Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 Nastepne zdjecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondek Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Jeszcze jedno zdjatko. I dzieki za podpowiedz.Dodam do tego jeszcze ze były tam dwie nakretki o srednicy okolo 3cm osmioscienne zrosniete jakby jedna sciana.Dzieki za wszystkie podpowiedzi pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pająk Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Czwarte z lewej na pierwszej fotce wygląda mi na łyżkę do opon. Co do reszty to słabo widać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wons Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 no i co tu jest takiego nie zrozumiałego w tym Twoim znalezisku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro5671 Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Troche słabo widać.Ale pająk ma rację,wygląda mi to na zestaw do napraw,zdejmowania ogumienia w jakimś pojeżdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondek Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Właściwie nic bo napisałem ze to są narzedzia- vide temat ,jednak osobiscie nie wiem do czego mogły być wykorzystywane bo bardziej wygladaja jak dłuta,oprocz tego chyba klucza. A znalezione były zawinięte w szmate i poniekad zabezpiecozne przed korozją.Wiec dzięki wszystkim za podpowiedzi.Myślałem ,że może ktoś sie spotkał z czyms podobnym.Jestem ciekawy czy to zwykle narzedzia robotnicze wyprodukowane po wojnie czy moze związane z jakims punktem naprawy samochodow lub sprzetu wojskowego.Pozdrawiam wszytkich i dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kondek
Wyszlo przy obozie HJ badz RAD roznie mowia.Zawiniete w szmate na której leza ?
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.