strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 siedziałem w Me-109 G dzięki Śp.Zbyszkowi Kornelukowi który zginą lecąc na TS-8 Bies.Wydobyty z jeziora na Mazurach a wyremontowanym przez Fudacje Polskie Orły znajduje sie obecnie w Krakowie w M.L.nawet w najśmielszych marzeniach nie marzyłem o czymś takim a tu trach .to co tam w środku przeżyłem nieda sie opisac -wzuciłem pare fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Aż miło popatrzeć! :)Gratulacje i pozdrowienia Polzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 a tu to juz siłą rozpędu zmieszczam CSS-13 licencja Po-2-w tym nie tylko siedziałem ale udało mi sie na nim polatać !!było z....... w otwartej kabinie-pozdrawiam wszyskich sympatyków awiacji i nie tylko !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 mogl bys wrzucic jakies fotki z kokpitu??pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 a tak wyglądała ta 109 tka-po wydobyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 co do fotek ze środka to musze poszukać mogą byc kłopoty-nie przywiązywałem wytedy do tego wagi bo wtedy w kabinie nie było jeszcze zamontownych wskażników Zbyszek to wtedy jeszcze nie skończył wykonałem jedno lub dwa zdjęcia postaram sie coś wygrzebać-pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 zamkneli mi kabine panowie naprawde dostawałem głową do górnej tafli szkła ma 175 cm.jak oni w tym latali komfotu żadnego bardzo ciasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 stedke -słuchaj a raczej czytaj he he-na szybcika przegzebałem pudło z fotkami od mesera ale środka narazie nie mam to nie jest praca na 10 min-mam pare tysiecy fotek one tam gdzie czekają ale nie na tą chwile ale jeszce jutro poszukam -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Piekny... Kiedy i skad go wyciagneli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Jeżeli mogę się wtrącić jest to chyba BF 109 G-6 RW+BS , który to pilotowany 28 maja 1944 przez feldwebla Ernsta Pleinesa z Jagdgruppe West spadł w niewyjaśnionych okolicznościach do jeziora Trzebuń.Pozdro hardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Aha chciałem jeszcze dodać że ten messer wraz ze spitem i jedenastką robią naprawde fajne wrażenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rado26 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Kokpit, niestety zamkniety. Zdjecie z zeszlego roku. MLP Krakow.Pzdr. Rado26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 hardy masz racje co do joty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rado26 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 I jeszcze jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 moje fotki pochodzą z przed około 4 lat a na tych od rado26 widze ze dalej w kokpicie nie ma wskazników-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.