Romo Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2003 CześćJak ktoś chce to podeśle troche lepsze zdjęcie mnie na przykład bardzo pomgło poznanie oznaczeń na mapach międzywojennychpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 11 Czerwiec 2003 Share Napisano 11 Czerwiec 2003 Jeśli możesz to omnie też nie zapomnij.z góry dziękuję pozdro pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 11 Czerwiec 2003 Share Napisano 11 Czerwiec 2003 I ja bardzo proszę.Pozdrawiam i z góry dziękuję.Grzesiek greg83pp@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 I ja też bym prosił.bartekl23@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Ja też może się załapęPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metort Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Chciałbym się też załapać, jeśli można.Pozdr.Metort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmichu Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 Także bardzopoproszę. Z góry dziekuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barto Napisano 13 Czerwiec 2003 Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Chętnie bym sie ..załapał. W zamian podeślę legendę z mapy niemieckiej, (jak mi skan wyjdzie).strzelo@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Czerwiec 2003 Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Bardzo chętnie stanę na końcu kolejki.Jak będę miał coś podobnego to się zrewanżuję.don_kichote@poczta.onet.plPozdrawiamDon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BISIK Napisano 13 Czerwiec 2003 Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Z checia podlacze sie do prosby pozostalych. Z gory dziekuje i pozdrawiam. xadamsx@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2003 CześćJak ktoś chce to podeśle troche lepsze zdjęcie mnie na przykład bardzo pomgło poznanie oznaczeń na mapach międzywojennychpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drhaja Napisano 11 Czerwiec 2003 Share Napisano 11 Czerwiec 2003 Pewnie że przesyłaj - tego nigdy nie za wiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 14 Czerwiec 2003 Share Napisano 14 Czerwiec 2003 To może zapodaj do mnie a ja to wystawię w osobnym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Romo
Cześć
Jak ktoś chce to podeśle troche lepsze zdjęcie mnie na przykład bardzo pomgło poznanie oznaczeń na mapach międzywojennych
pozdrawiam
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.