vonadamski Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Bo jak ja pisze to ty nie odpowiadasz a jak ty piszesz to mnie nie ma i nie bedzie przez dluzszy czas w O :) Po drugie to zimka jest :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pat01 Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 No to mam nadzieję że na wiosnę w końcu uda nam się spotkać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pat01 Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 Witam. Mam problem z wysyłaniem bo to zajmuje 30 mg około. Wieć wyślę pierwszej osobie która o nie prosiła a ona potem niech wyśle następnemu. Taki łańcuszek. Mam nadzieję że da radę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Może ktoś wysłać mi te fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Witam.Ja już mam. Dzięki pat01.Wysłałem Ci TO,co objecałem.Daj znać czy może być.A kto następny w kolejce do grenadierów?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 dostałem te foty, komu mam je przesłać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 mi podeslac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 wysłałem wszystkim tym, którzy sobie tego zyczyli, i którzy podali w profilu swój mailci co chcieli dostać fotki, a nie mieli podanego maila w profilu - fotek nei dostanąjeżeli chcą je nadal dostać - niech sie zwrócą do osób, którym te zdjęcia podesłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Dzieki Froz.Fajna ta kniga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Dzięki, już dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Do mnie też dotarło.Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 możesz mi tez przysłać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 he,he,he juz wiem czym zajmowali się germanie jak im się nudziło w okopach... i tak lepsze te czytanki niz książeczka Mao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Witam.ach. Cłopaki byle podobały się fotki.pat01 pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 pat01 czy mógłbys przesłać skany owej książeczki na adres slawas1983@o2.pl dziekuje z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.