kocur Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Witam !Tak na marginesie ..... Wiecie czym różnią się sandały letnie od zimowych ?nie ??zimowe mają ocieplany pasek ;-)pozdro - aby do wiosny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 tiaaa aby do wiosny? i znowu sie zaczną szerszenie ,osy komary i kleszcze ,a na przedmieściach Białegostoku nieddzwiedzie i te cholerne żubry :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 E tam, żubry sa fajkne, tylko pozostałości po nich nie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 taaa ,moze i tak ale te co godzinę łaza po lesie za tobą calym stadem trochę denerwują czasem :DDo wiedzy poszukiwaczy z calej Polski ,zubry to nie tylko Bialowieża ,juz od Grabowki sie one zaczynają ,kiepska imitacja Bizona ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Heh, już wole stado komarów w lesie, kiedy w ręku dzielnie dzierże piszczałe, niż śnieg :/ A zgrzewka, albo chociaż sześciopak yyy... tzn stado żubrów nie zaszkodzi :) Chociaż u mnie tylko borsuki, jenoty, węże, pająki, żaby i ślimaki. Ble :/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
israel Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 A pamiętacie ogólnowojskowe kalesony LWP? te płócienne z troczkami? Na warcie człowiek klął, że takie cienkie. Kalesoniarze wszystkich krajów łączcie się! Pozdro i aby do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 ELO!Kalesony rulez!Zawsze (podobnie jak Chuck Norris) byłem przeciwny temu wynalazkowi - bo jakoś mało męski, bo jakoś tam głupio się było rozbierać na WFie i ukazywać kalesonki... ale to minęło :] Po raz pierwszy, gdy z kumplem wyruszyliśmy na całodniową eskapadę przez lasy do kwatery głównej hitlera Anlage Süd w Stępinie przy ponad -20 stopniach (gorąca hernata w termosie zamarzła!!!)! Polska panterka (czy też moro, jak kto woli) zamarzła na blachę. Nie dało się zrobić przysiadu bez odgłosu identycznego z łamanym drewnem! Ale kalisroki dały radę! wszystko mi zamarzało, tylko nie nogi powyżej kostek :] (PS polskie desantówki - ech... nieprzyjemne wspomnienia) Od tego czasu używam kalisroków.Poza tym, od niedawna próbuję coś działać na snowboardzie - próbuję to adekwatne określenie, bo na razie nie wychodzi to zbyt perfekcyjnie. Bez kalesonów na stok się nie ruszam!No i przy -30 stopniach wyjscie nawet na minutę przed dom bez podwójnej pary spodni = masochizm.Krótko i na temat - kalisroki są przydatne, a nieraz NIEZBĘDNE!POLECAM!Jednak jeśli w perpektywie mamy kilkugodzinne siedzenie na wykłądach czy gdzie indziej, polecam jeno spodnie narciarskie/snowboardowe/grube dresy.(heh kupiłem szwedzkie kalisroki na allegro, zobaczymy jak się spiszą ;)pozdro%-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 Super post MK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michałł Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Ja używam białych z lycry , jak sieprzebieram w lesie to kumple dostają zwarcia,rechot przez pół godziny .Wyglądam w nich jak z jeziora łabędzi" ale są zaj... ciepłe i nie przeszkadzają w chodzeniu.Poza tym drodzy Koledzy lepiej żeby pielęgniarka wypinała sie do nas niż odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.