Skocz do zawartości

Docieplenie

Hoffmander

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie, tylko szczerze, nosicie zimą kalesony? Ja mam z tym problem bo stara każe mi zakładać białe. Zakładam, wychodzę na klatke schodową, na ostanie piętro, ściągam potem do tornistra i sru na zajęcia. A wy?
Napisano
Poruszyłeś kolego ważny wątek. Przedewszystkim czy są bawełniane czy z domieszką sztuczną? tak czy owak sa one dobre tylko w wypadku chodzenia po powietrzu bo jak masz w kalesonach siedzieć 8 godzin to narzady plciowe strasznie sie pocą.
Napisano
Nie ukrywam,że moje mają jeden feler. Brak rozporka i jak trzeba coś zrobić, to niestety trzeba je sciągać razem ze spodniami.
Nie wiem z czego są zrobione. Wiem tylko, że są białe, bo je widzę. Cholernie się w nich pocę, szczególnie w ogrzewanym pomieszczeniu.
Napisano
Muszę to przetestować, ale może być problem, bo jak powiesisz w pracy na kaloryferze, to zapach w pokoju może byc niefajny.
Na pewno działają podniecająco, bo kumple z pokoju pokładają się ze śmiechu.
Napisano
Do Wulfgara: Ponieważ widzę,że jesteś poniekąd ekspertem, proszę podpowiedz mi, czy powinienem nosić jeszcze pod kalesonami majtki/slipki, czy tez wystarczą same kalesony?
Napisano
Dzizus kolejny PROFESJONALNY" temat się pojawił.Zmień chłopie na Pampersy i nie zakładaj takich kultowych tematów.I poproś mamę (na pewno się zgodzi)żebyś mógł przejś na ztuningowaną wersje z rozporkiem.
Pozdrawiam
Napisano
Hmm Jaca to wbrew pozorom nie jest takie głupie. Czy np w lato ty jako poszukiwacz preferujesz codzienną zmiane bielizny po kopaniu czy dopiero w wypadku pojawienia sie zacieków?
Napisano
Spokojnie panowie...nieznacie Jaca-Prześmiewcy ?? :D..hehe oby tylko sie doj....dowalic...swoja drogą kalesony sie przydają-dziś się przekonałem :)...tylko zeby forum nie zostalo zalane takimi tematami ;).Pzdr.
Napisano
Kiedyś pytali przechodniów co im się najbardziej kojarzy z PRL - jeden klient odpowiedział bez namysłu że pasztetowa, kartki i kalesony.
Napisano
Ciekawe ciekawe.Ale wbrew pozorom może warto poprosi Bociana o nową kategorię forum pt Nasze durne wytwory wyobrazni w celu nabicia postów i zaistnienia w okresie zimowym"?

Pozdrawiam
Napisano
jaca, udzielając się w takich tematach sam nabijasz sobie posty :P zresztą mam gdzieś cyferki przy nicku, byle nie zaśmiecać forum. (nie lubie tylko kolegi pik (bez urazy) i nie wiem dlaczego)

Wracając do tematu
Kup sobie jakąć firmową bielizne oddychającą / hydroaktywną. Będziesz mógł poszpanować naszywką Bergsona, Salewy, czy Nike :) Poza tym takie firmowe kalesonki, są rewelacyje. Nie poce się w nich i nie ma żadnych zapaszków. Na ostatnie mrozy wystarczy mi właśnie ta bielizna, jeden polar i wiatrówka.
Polecam

Pozdro 4 all
Janusz
Napisano
Idiota!Co jak mozna mnie nie lubić hmmmm ,ciebie chyba jeszcze nie miałem przyjemnosci dokopać!
Twoj nick to sam sobie nadałeś czy tak na ciebie w domu wołają ?!Bez urazy...

pzdr
Napisano
Jak ten teges do siebie macie to może spotkajcie się gdzieś po pracy i dajcie sobie w dzioba albo dzioba - jak wolicie
:D
A co do kaleson... osobiście nie preferuje ale to nie znaczy ,że wypada się z kogoś nabijać a swoją droga mrozy dopiero nadchodzą...
Napisano
Witam
Fajny temat...Ja chudze w kalesonach i mam w d... tego kto sie śmieje.
Koledzy pik78 i idiota!
Proponuje abyście podali sobie ręce na zgode.Dość że nasze chore prawo daje nam po d... to jeszcze BRAĆ POSZUKIWAWCZA ma do siebie jakieś pretensje.
Pozdrawiam
Napisano
Najwieksze mrozy smigalem w ocieplanych spodniach, kalesonach i dwoch parach skarpetek. I to ja sie smialem z ludzi nie oni ze mnie, trzesli sie jak galareta przy 25 mrozie a mnie bylo cieplo.
Dzis w robocie padlo ogrzewanie, kawa stygla zamiast sie zaparzyc i znow kto z kogo sie smial?
Pare lat temu tez uwazalem ze kalesony i ciepla czapka to obciach" ale kilka razy zmarzlem tak ze zmienilem zdanie. Z mlodzienczych" lat zostaly mi odmrozone palce i co jakis czas katar przez dwa tygodnie razem chorymi zatokami (chyba kazdy kto przez przez dwa tygodnie smarkal krwia zatoki i bezprzerwy bolala glowa moje zdanie na temat czpeczki).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie