akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 u spadochroniarzy ruch był straszny ... co widać na zdjęciu :)
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 a ja nadal nie wiem kto to był? Ale prezentowali się ładnie
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Uwaga, zdjęcie specjalnie dla kol. Jazlowiaka (pozdrawiamy)
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Jeden z cHartów krążących koło TKS'a ( jak to Mecenas fajnie ujął :)))))))))))))))))))
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 A to drugi ... ale tu raczej użyłbym, drogi Mecenasie określenia per słoń czy wieloryb... chartem toto nazawać, a to dobre......fot. aut. Mecenas, dzięki.
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Nadejszła wiekopomna chwila ......."gwaiazda wystawy - TKS Jacka Kopczyńskiego.
akagi Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 zwracam Państwu uwagę na nowe , pierwsze w Polsce kompletne jarzmo uniwersalne broni wykonane pod kierukiem Leszka Kusiaka.
Bocian Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Słuchajcie jeżeli chcecie zamieścić jakieś galerie to podeślijcie je na mój adres e-mail bocian@odkrywca-online.comNie zamieszczajcie tutaj serii większych niż parę fotek. Po umieszczeniu w galeriach będziecie mogli tutaj dodać do nich link. Obiecuje że wszystkie nadesłane galerie zamieszczę jak tylko je otrzymam.Wystarczy policzyć, jak w wątku wrzucimy np. 100 fotek a każda miniaturka po 5kb to daje nam pół mega danych do ściągnięcia przez każdego kto tu wejdzie obojętnie czy je chce oglądać czy nie. A jak wątek obejrzy 1000 osób x 0,5MB to sami policzcie ile danych jest niepotrzebnie przeciąganych (500MB!).
Hartmann Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Ale wstyd.Zresztą lepiej później niż wcale.Specjalne podziękowania dl pewnego małego Skrzypka , który specjalnie dla nas , przy TKS-ie grał O mój rozmarynie " . Naprawdę wzruszające.Hart
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.