Skocz do zawartości

Kubinka

hardy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co sądziecie na temat kamuflażu niektórych znajdujących się w tym muzeum niemieckich pojazdów , nie wydają się wam trochę zbyt podkoloryzowane i przesadzone??????????????

Napisano

Pytam ponieważ moim zdaniem pojazdy te wyglądają zbyt mało realistycznie ,w przeciwieństwie np do tych znajdujących się w Bovington przykładem może być słynny Tygrys

Napisano
Wiesz co:)?? wolał bym miec w jakimś muzeum pomalowanego na rózowo w pomarańczowe centki Tygrysa niż za przeproszeniem ... gówno:)
Napisano
hehe no oczywiście macie rację że lepiej mieć różowego tygrysa z pomarańczowymi centkami niż nic , nie miałem na celu krytykować tego muzeum . Wielkością zbiorów jakie one posiada przewyższa wszystkie inne tego rodzaju na świecie chodzi mi tylko o to źe niektóre z tych pojazdów wydają się poprostu trochę zbyt odblaskowe:):)Jeśli kogoś uraziłem to serdecznie przepraszam .
Pozdrawiam
hardy
Napisano
Ta Pantera w żyrafowym kamuflażu, to zdaję się ma być podobna do kamuflażu Panter z okresu końca walk o Kowel.
Niektóre Tygrysy latem 1944 chyba też nosiły taki brązowy kamuflaż.
Ale ten Nosorożec to chyba bardzo indywidualna abstrakcja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie