hardy Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Co sądziecie na temat kamuflażu niektórych znajdujących się w tym muzeum niemieckich pojazdów , nie wydają się wam trochę zbyt podkoloryzowane i przesadzone??????????????
hardy Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Pytam ponieważ moim zdaniem pojazdy te wyglądają zbyt mało realistycznie ,w przeciwieństwie np do tych znajdujących się w Bovington przykładem może być słynny Tygrys
hardy Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Albo przynajmniej pojazdy z muzeum w Saumurhttp://tanxheaven.com/ljs/panzer3var/panzer3var.htm
dect Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Nie krytykuj, nie krytykuj bo nam gaz zakreca :))
Cronos Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Wiesz co:)?? wolał bym miec w jakimś muzeum pomalowanego na rózowo w pomarańczowe centki Tygrysa niż za przeproszeniem ... gówno:)
jacenty2004 Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 A może jak byśmy sie razem zebraliw MWP i zrobili na środku wielką różową kupę i coś ulepili ....to przebijemy Kubinkę?
hardy Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 hehe no oczywiście macie rację że lepiej mieć różowego tygrysa z pomarańczowymi centkami niż nic , nie miałem na celu krytykować tego muzeum . Wielkością zbiorów jakie one posiada przewyższa wszystkie inne tego rodzaju na świecie chodzi mi tylko o to źe niektóre z tych pojazdów wydają się poprostu trochę zbyt odblaskowe:):)Jeśli kogoś uraziłem to serdecznie przepraszam . Pozdrawiam hardy
acer Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Ta Pantera w żyrafowym kamuflażu, to zdaję się ma być podobna do kamuflażu Panter z okresu końca walk o Kowel.Niektóre Tygrysy latem 1944 chyba też nosiły taki brązowy kamuflaż. Ale ten Nosorożec to chyba bardzo indywidualna abstrakcja.
yorik Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Ale w Kubince naszego 7TP podobno oddali na żyletki...
hardy Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 Troszkę to dziwne jedyny egzemplarz na świecie oddać na żyletki:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.