Floyd01 Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Witam wszystkich!Pierwszy raz znalazłem takie pociski. Wywiad wśród znajomych nie przyniósł rezultatu więc zwracam się do specjalistów. Co to za pocisk? W jakiej broni był używany?Pozdrawiam! Floyd01
mietek Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Uzywana przez Niemcow, przez AK tez (pamietam ze wspomnien jakie czytalem), ale czy AK w tym rejonie takie mialo to nie wiem.
Floyd01 Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Witam wszystkich!Pierwszy raz znalazłem takie pociski. Wywiad wśród znajomych nie przyniósł rezultatu więc zwracam się do specjalistów. Co to za pocisk? W jakiej broni był używany?Pozdrawiam! Floyd01
jacenty2004 Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Paru Włochów w Polsce stacjonowało, a w dodatku znajduje się u nas trochę włoszczyzny więc chyba nie ma się czemu dziwić?
Pytanie
Floyd01
Witam wszystkich!
Pierwszy raz znalazłem takie pociski. Wywiad wśród znajomych nie przyniósł rezultatu więc zwracam się do specjalistów. Co to za pocisk? W jakiej broni był używany?
Pozdrawiam!
Floyd01
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.