duff Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 Jak w temacie, troche zbity młotem z przodu i tyłu przez poprzedniego ''bystrego'' właściciela ;-)pzdr
jacenty2004 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 taaak ,mogą ci go zabrać i doposażyć antyterrorystów ,bo wygląda na wyjątkowo śmiercionośne narzędzie - prawdopodobnie można z niego strzelać samonaprowadzającymi się pociskami rakietowymi klasy ziemia ziemia z głowicą jądrową najlepiej już zacznij powiadamiać sąsiadów ,że będą ewakuować wszystkich w promieniu 5 km!!!
herrmateuss Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 U mnie zrobili z mausera przejechanego przez czołg i lezacego w ziemi 60 latek straszlwa bron palną z która prawdopodobnie napadałbym na bankowe konwoje i z ktorej prawdopodobnie zabilem Kennedego.Odlew w czeskiej kolbie tez zabrali.
01dalton Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Bo ten odlew podlegał pod biała broń - pewno podciągneli go pod aluminiowego beizbola " w drewnianym pokrowcu" , polska rzeczywistośc . pozdr.
waldefryk Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Raczej nie.... poprzedni ystry" własciciel zrobił go już na cacy
jacenty2004 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Ale to i tak nie przeszkodzi -jak by co- wykazać się stróżom prawa" i pismakom :) oni uwielbiają takich przestępców i najlepiej jak mają kilkanaście lat lub są po siedemdziesiątce :)
duff Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 Raczej nikt już z tego sobie nie postrzela, czas w ziemi i poprzedni właściciel zrobili swoje! Żeby zdeformować lufe w pistolecie to trza mieć naprawde talent ;-)Ale do rzeczy! Czekam na kolejne podpowiedzi, bo już kilka wersji słyszałem, np. FG węgierski, a bić to już żadnych nie widać.Czołem
duff Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Napisano 7 Styczeń 2006 Chłopoki dajta spokój z tym gadaniem nie na temat! Miała tu być identyfikacja pistoletu a wy pi...e kocopoły.
revolt Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 hehe panowie w labolatoriach potrafią ze wszystkiego zrobić broń:)
Pytanie
duff
Jak w temacie, troche zbity młotem z przodu i tyłu przez poprzedniego ''bystrego'' właściciela ;-)
pzdr
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.