Skocz do zawartości

Grupa Łódź

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam. Także się przyłączam do życzeń!
Skoro mysliwi mają Darzbór!" to wszystkim kopiącym z naszego regionu Darzgleba" :)
Wesołego jajeczka i za pasem co niemiara
No i żebyście się nie pochorowali od przejedzenia i nie tylko ;)

No to pod jajeczko!

Gunship!

Wczorajszy wypad z Michałem: podczas spawdzania nowego sprzętu wyszło: 11 guzików, 20 monetek , 2 klamerki cywilne, 7 czubków od Mosina i 57 ! kulek szrapnelowych.
Michał: boratynki , guziki ( w tym jeden ruski ze skrzyżowanymi armatami w doskonałym stanie), Staśka" no i kuleczki rzecz oczywista :)

Pozdrawiam

Czasem trafi się łuska,za nią druga,trzecia ....setna.W końcu po wkopaniu się prawie na metr ,okazuje się ,że jest to stanowisko strzeleckie z IWŚ.Sypią się same łuski.Jednym słowem powtórka z wykopków z Michałem.Tym razem odpuszczam jednak kopanie na około 200 szt.Maskuję teren.Może kiedyś tam wrócę.pozdrawiam efes

Czołem
kościółek" to cerkiew prawosławna stojąca na obecnej ul. Piramowicza, zdjęcie zrobione jest od strony obecnej ul. Narutowicza w stronę ul.Jaracza. Co do parku Goethego to głowy nie dam ale po zaprezentowanej fotografii obstawiałbym obecny park Ks. J. Poniatowskiego.
Pozdr MJ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie