jazlowiak Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2005 Do Siego Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 oszczędny byłeś w słowach :)))))))))))Wszyskiego dobrego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Wszystkiego najlepszego, jadła przepysznego,prezentów i życzeń szczerych wiele,życzę Ja - Wam przyjaciele :)W rekonstrukcji przeżyć bez liku,sylwestrowej zabawy, jak przy tym stoliku ->Życzę Ja - klOki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robGD Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 W Nowym Roku życzę Wam:12 miesięcy zdrowia,52 tygodni szczęścia przy wykopkach,8760 godzin super zabawy na inscenizacjach,525600 minut pogody duchai 31536000 sekund zgłębiania historii.BUCHMANsekcja Freie Stadt Danzig3 Bastion Grolmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 szczescia zdrowia i wielu godzin rekonstrukcji oraz wielu nowych rekrutów w 2006 roku ,sle 8ppleg Lublin ps. wielu przydatnych prezantów od dziadka mroza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Klos Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Ja również życzę wszystkim Rekonstruktorom miłych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych wśród bliskich sercu osób, zaś w przyszłym Nowym Roku, wiele sukcesów przplatanych z wielką dawką emocji i wiele, wiele udanych rekonstrukcji.Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 No i ja dołączam najserdeczniejsze życzonka,spełnienia skrytych marzeń a przede wszystkim dużo zdrówka w życiu i na zlotach :) .... :)pozdrowionka dla wszyskich ubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkofjr Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Wszystkim zycze nastepnego aby wykopali w nastepnym roku:2006 helmow spadochonowych2006 Karabinow i pistoletow2006 medali i odznaczen2006 motocykli2006 Czolgow, no i2006 SamolotowWszystkim zycze jak najlepszych swiat i udanego nowego rokuDarko FJR9 Miroslawiec i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Zdroofka Szczescia Slodyczy Lepszego Najlepszego Sprzetu Wielu Imprez goral wam wszystkim na Swieta i w Nowym Roku 2006 zyczy...goralGRH 3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.