goliath Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Napisano 15 Grudzień 2005 czy widzial ktos takiego garbusa kiedys gdzies na polskiej wsi. jak tak to prosze o kontakt. kdf60@wp.pl
goliath Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 witam.a moze jednak ktos cost takiego widzial takie garbusy byly produkowane do 1952 roku.
zelig Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Ja widziałem karła - ale to z epoki Księstwa Warszawskiego.
pająk Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Kiedyś taki stał w Olsztynie (tym na Warmii). Niestety było to jakieś 25 lat temu i nie pamiętam dokładnie miejsca. Jeśli chcesz kupić to zajrzyj na ebay, jakiś rok temu był taki oferowany do sprzedaży.
Tankist Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Do goliatha.Jest, jest, jeeeest, widziałem takiego samego ( i tez był zółty ) jak w lasku pod Warszawą tylko mi śmignął z bocznej drogi, ale był korek, bo było ślisko, i go nie dogoniłem. Jak chcesz wiedzieć z której strony Warszawy to pisz na priva. Gratis.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.