kocur Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Napisano 8 Grudzień 2005 Witam!Big Cyc jest znany z karykatury rzeczywistości - ale to http://www.ojciec-dyrektor.de/ to już pojazd na maxa.... Za to właśnie ich lubie !Co Wy na to ?P.s orginał strony RM : www.radiomaryja.pl
sachaj Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 ostatnio wpadla do mnie taka informacja jak wykonczyc RM: wplacajac 1 grosz na konto RM powodujemy ze radio musi zaplacic oplate za przelew ok 3zł" co myslicie o tym
Lokomotywa Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 ciekawa jest tam lista żydówoto próbka:• Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz - (członek PZPR od 1969, dywersant, mason, globalista, agent Sachsa i Sorrosa, główny abin" żydolichwy w Polsce; Od 1995 do 2000 roku był przewodniczącym Unii Wolności. Od grudnia 2000 roku jest prezesem NBP. Od 1 maja 2004 wszedł z urzędu w skład Rady Ogólnej Europejskiego Banku Centralnego;członek globalnej organizacji Grupa 30" założona w 1978 r. przez żyda, masona i globalistę Geoffreya Bella z iniciatywy Fundacji Rokefellera; obecnie prezydentem jest mason, żyd Alan Greenspan, prezydent Banku Centralnego Rezerw Federalnych USA)
Pluton Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 sachaj ty zle myslisz jesli chcesz wplacic 1 grosz to ty ponosisz koszt oplaty bankowej 3 zł.pozdrawiam.
kocur Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Napisano 8 Grudzień 2005 Ale przecież nie ma po co ich niszczyć. Przecież własnie dzieki nim jest wesoło. Wczoraj stałem w kolejce w na poczcie. weszła starsza ani w moherowym berecie. Mówię Wam - od razu robi sie weselej ! Spróbujcie sobie wyobracić taką kobitę w rynsztunku bojowym, z kałachem, obwieszoną taśmami do km, z blizną na policzku i bagnetem przy pasie od jesionki a od razu wam będzie weselej w te smutne deszczowe dni ! ;-)
kocur Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Napisano 8 Grudzień 2005 Koneserom przypominam słynny skecz z Monty Pythona p.t. Gangi Staruszek " przecież poszczać sie w nachy można.pozdrawiam - kocur !
sachaj Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 smiesznie jest ale do czasu ja jak sobie pomysle ilu ludzi juz jest otumaniona tym co ojciec dyrektor tam opowiada to mnie ciary przechodza i najgorsze jest to ze ci ludzie wierzza we wszystko co oni tam mowia czy to prawda czy nieto jest bardzo podobne do tego w jaki sposob hitler manipulowal ludzmi w niego terz wszyscy wierzyli w to co mowi a nawet nie zastanawiali sie co robia slepo zapatrzeni"wiesz ze za ijcem dyrektorem jak bedzie trzeba to pujda milioty a niedaj Boze niech cofna koncesje dla radia M..i jeszcze najciekawsze jest to ze jest to temat drazliwy i nikt z wladz nie chce sie wypowiadac KRRiT episkopat nikt po prostu nie rusz G... bo smierdzinie mowie tego tak bo sie naogladalem TVN ale dlatego ze slucham tego radia i to bardzo czesto tylkjo ze ja w przeciwiestwie do innych widze co sie tam dzieje
Foster73 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Sachaj chyba wiem co masz na myśli. Też czasem ich słucham i włosy stają mi dęba.Przy okazji rocznicy Cudu nad Wisłą" usłyszałem np. iż Piłsudski razem z Leninem został przeszkolony w Niemczech i jako ich agent wysłany do Polski aby rozpętać wojnę domową. Ręce opadają.
iglanadon Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 powaga ????? Qrde chyba zacznę słuchać tej rozgłoścni :)))))))))
kruku Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 to zobaczcie jacy debile wystepuja pod tym linkiem :Dhttp://www.polonica.net/
Foster73 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Iglanadon szczera powaga. Jeśli potrafisz myśleć sam za siebie, to wypranie mózgu Ci nie grozi a napewno nieźle się ubawisz. Polecam :-)
nashorn Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Kruku-Wyjaśnij mi dlaczego i kogo nazywasz debilami,bo jakoś debilizmu na tej stronie nie odnajduję...Nashorn.
maniek4 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Kocur witam jaśli chodzi o M.Pythona to po becikowym panów Gi. K. będziermy znali różnice między rodziną kat. a protst.(Sens Życia)
torba5 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Do Nashorn mam nadzieje że zapoznałeś śię z całą stroną wklejoną przez Kruku oprócz ładnych cytatów naszych wielkich rodaków to jest dramat,doczytaj do końca toż to prawie faszyzm,choc nie to to samo według nich wszyscy to żydzi,źli żydzi i co może jesteś za powrotem komór bo żyd to zły gość,fakt ta strona nie jest dla debili,ona jest dla faszystów debili,ach szkoda słów pzdr Rafi
Lokomotywa Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 kruku-to nie debile ,to mroki średniowiecza nie tyle debilne co wręcz grożne ,100 razy glupsze i gorsze od komuny
pik78 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Umrą sluchacze Radia Maryja - umrze i Radio Maryja.Podobnie jak z Radiem Wolna Europa-skonczyl sie komunizm i radio to stalo sie nie potrzebne nikomu...A moherki i ojca dyrektora proponuje traktowac jako folklor.pzdr piki
Monti Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 To jest dobre :))) heheJak wykończyć ezkonkurencyjne" Radio Maryja?1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującejtreści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank PocztowySA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0".2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. Wurzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzebasię kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszegowsparcia na rzecz naszej ulubionej" stacji.3. Za nami staje nasz kolega i tez wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimynic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowaradia z pocztą.4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz.5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko.6. Wysyłamy w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6PLN).7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcieopłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowejzapłaconej przez radio.8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnegowsparcia dla rozgłośni.9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący.
sachaj Napisano 10 Grudzień 2005 Napisano 10 Grudzień 2005 http://wiadomosci.onet.pl/1210171,11,item.htmla to radio mialo uczyc milosci do ludzi a teraz te babcie naucza sie na pamiec tych nazwisk i beda przekazywac z pokolenia na pokoleniei tak oto mamy kolejne masońskie" gazety proponuje czekac na dalsze kroki zobaczymy kogo wyeliminuje nastepnegoi jeszcze ciekawi mnie jedna zecz Dyrektor pomogl Kaczynskiemu wygrac wybory ciekawe co w zamian mu obiecal i droga sprawa co zrobi ojciec dyrektor gdy wspolpraca miedzy nimi nie bedzie sie ukladac ?
tosh Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 witamniedawno czytalem, ze ktos ze zwolennikow pana Dyrektora Rydzyka wpadl na genialny w swej prostocie pomysl, by wspomnianego pana Dyrektora Rydzyka odznaczyc Orderem Orla Bialego za zaslugi dla Ojczyzny...zgroza, szok i zgrzytanie zebow. A pozniej wyrwawszy sie juz z tego traumatycznego stanu oslupienia pomyslalem,ze odznaczenie i owszem, jak najbardziej, ale medal a Zaslugi dla Obronnosci Kraju" przed wszystkimi mniejszosciami chcacymi nas, Polakow pograzyc w odmetach historii...o tempora, o mores, o ku...wa ...nic dodac, nic ujac...pozdrawiam
KudłatyHD Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Ten pomysł z groszem jest troche nie trafiony. Bo tylko ucierpią na nim babcie które będa musiały jeszcze więcej wplacać na radio. Niektóre przeciez przepisuja cale swoje majątki w testamentach.
sachaj Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,16207952,45661507,1922652,0,forum.htmlchlopaki to tak dla rozweselenia dyskusji polecam!!!!
sachaj Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 9.telefon do RM: > > -Ja sobie taka modlitwe wymyslilam sama, Moge powiedziec? -prosimy.... > -Jak to dobrze, ze jestes ojcze Rydzyku, jak to dobrze ze Ciebie ta mama > urodzila, niepokalana.....wwwwrrrrrrrrrciary mnie przechodza
proscan Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 24. Modlitwy na antenie RM: - Sluchamy, RM... w czyjej intencji modlitwa? - Ja bym chciala sie pomodlic za wszysktich oszustow, klamcow i zlodzieji... no i oczywiscie za ojca dyrektora.
Rso Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Witam. Jakoś nikt nie wspomina że RM to kościół rzymskokatolicki tylko mi nie mówcie że jest inaczej to jest ta sama firma która doji nasze państwo bez skrupółów nie dają nic w zamian. Niema wiekszego na swiecie pasożyta jakim jest państwo Watykan. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.