Skocz do zawartości

Proszę o wycene tej książki

cypis1410

Rekomendowane odpowiedzi

1600 zl, no nie wiem, czy nie zanizyles ceny. Pewnie chcesz wykorzystac Kol. Cypisa 1410, nieswiadomego wartosci posiadanego ialego kruka", i nabyc samemu wspomniane dzielo po cenie nie licujacej z jego prawdziwa wartoscia :)). Przeciez to unikat, wczesne lata szescdziesiate. Mysle, ze spokojnie mozna by rzadac 4 tysiace, bedzie to ozdoba kolekcji kazdego prawdziwego bibliofila. A moze by sprobowac zainteresowac kupnem np. Akademie Francuska???

Pozdrawiam

Ja, proszę Ciebie, nie muszę kolegi C. wykorzystywać albowiem jestem w posiadaniu prawdziwego rarytasu - pośmiertnej macki Chopina! To właśnie nią kompozytor napisał swój marsz żałobny c-moll.
Wyceniam ją na sześćdziesiąt tysięcy euro lub dwa miliony złotych.

Macki Chopina, hmm... nie wiedzialem, no wiesz, wielki kopozytor, a tu prosze, potajemnie czcil Cthulu i innych Przedwiecznych. Szok, no prosze ja Ciebie, nie wiem po prostu co powiedziec... A rusza sie jeszcze? Bo jesli tak, to moze wymienilbys sie na dwa grzyby z Yuggoth, kazdy po milionie?

• 3 weeks later...
Zaczynam rozumieć... ,,Muzyka Ericha Zanna'', ,,Muzyka Chopina''.
A ta książka to jakiś zaszyfrowany odpis ,,Necronomiconu'' może być! Bezcenna! Nie może dostać się w niepowołane ręce! Nie sprzedawać, przykuć łańcuchem do ściany! Pilnować i nie wpuszczać obcych!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie