cypis1410 Napisano 23 Listopad 2005 Autor Share Napisano 23 Listopad 2005 Album poświęcony Fryderykowi Chopinowi ilustruje drugą połowę jego życia. Jest to książka Polskiego Wydawnictwa Muzycznego Kraków 1965r.Opracowanie Graficzne - Adam MłodzianowskiKierownictwo techniczne - Władysław Dulęba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypis1410 Napisano 23 Listopad 2005 Autor Share Napisano 23 Listopad 2005 str 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypis1410 Napisano 23 Listopad 2005 Autor Share Napisano 23 Listopad 2005 str 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 to nie Allegro !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 1600 złotych! W końcu to Chopin. Na cenę duży wpływ ma ta b. rzadka dedykacja dla wychowawczyni klasy IIIb. Szkoda, że nie ma obwoluty. Z obwolutą kosztowałaby dwa razy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slate Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 1600 zl, no nie wiem, czy nie zanizyles ceny. Pewnie chcesz wykorzystac Kol. Cypisa 1410, nieswiadomego wartosci posiadanego ialego kruka", i nabyc samemu wspomniane dzielo po cenie nie licujacej z jego prawdziwa wartoscia :)). Przeciez to unikat, wczesne lata szescdziesiate. Mysle, ze spokojnie mozna by rzadac 4 tysiace, bedzie to ozdoba kolekcji kazdego prawdziwego bibliofila. A moze by sprobowac zainteresowac kupnem np. Akademie Francuska???Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Ja, proszę Ciebie, nie muszę kolegi C. wykorzystywać albowiem jestem w posiadaniu prawdziwego rarytasu - pośmiertnej macki Chopina! To właśnie nią kompozytor napisał swój marsz żałobny c-moll.Wyceniam ją na sześćdziesiąt tysięcy euro lub dwa miliony złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Łyso Ci teraz Slate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slate Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Macki Chopina, hmm... nie wiedzialem, no wiesz, wielki kopozytor, a tu prosze, potajemnie czcil Cthulu i innych Przedwiecznych. Szok, no prosze ja Ciebie, nie wiem po prostu co powiedziec... A rusza sie jeszcze? Bo jesli tak, to moze wymienilbys sie na dwa grzyby z Yuggoth, kazdy po milionie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 zgadzam się z przedmówcami ale moim skromnym zdaniem ta unikalna w światowej skali pozycja warta jest przynajmniej przysłowiową bańkę milion :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Zaczynam rozumieć... ,,Muzyka Ericha Zanna'', ,,Muzyka Chopina''. A ta książka to jakiś zaszyfrowany odpis ,,Necronomiconu'' może być! Bezcenna! Nie może dostać się w niepowołane ręce! Nie sprzedawać, przykuć łańcuchem do ściany! Pilnować i nie wpuszczać obcych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Spłoszyliście Cypisa i już teraz nam jej napewno nie sprzeda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.