ArtVee Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 a kogoś do noszenia sprzętu nie potrzebujecie? :D ew. najpierw stawiam wkupne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 To tosh gdybyś mógł to napisz coś na gg bo numer mam ten sam tylko nie mam do Ciebie numeru to ewentualnie ustawimy się na jakiś termin jak będziesz miał wolne to sprawdzimy te okopy bo jest ich cała długa linia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 hieh, faktycznie skład radomski dość skromny jest... ale to dobrze, nie ma kto robić tłoku w lasach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Panowie, tak na serio. W najbliższym czasie mam zamiar kupić wykrywacz metali (Smętek lub R Ultra2). Chcę nawiązać kontakt z kimś z naszego regionu, celem wspólnych wypraw. Konkurencji robił nie będę, zielony jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 WitamPodlugiej przerwie nareszcie mialem czas aby sie odezwac...coz, praca, praca i jeszcza raz...ech nie bede sie powtarzal...Kubas, bardzo chetnie pojade na wykopki nawet na tygodniu tyle ze z samego rana, bo nie wiem jak z przyszlym weekendem, bo ten (jest godzina 01:16, za 5 godzin ide do roboty, czy to normalne?) a na tygodniu pracuje od 14...daj znac tutaj, najwyzej Tobie puszcze jakies info na gg zebys mial moj numer...ArtVee: mozesz sie zalapac, tylko musimy sie dogadac z terminem, u mnie z tym ciezko ale cos da sie wykombinowac, mam Ultre II to przy okazji zobaczysz co ten sprzet potrafi...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 a propos tloku w lasach...jakos zatrzesienia ludzi nie widzialem, bo i fantow coraz mniej, zawsze lusek mozna sobie cala kieszen wygrzebac...tylko zeby ta cala masa ludzi dolkow po sobie nie zostawiala niezasypanych...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 14 Październik 2006 Autor Share Napisano 14 Październik 2006 A tak poza tym...sorry za multiplikowanie postow...Kubas, gratulacje za odkrycia w pewnym polskim temacie :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Na tygodniu mam w środę wolne od uczelni, wieć jak by pasowało to można z samego rana. Ale inny termin na tygodniu też może być:) Dzęki Tosh widze, że prawidłowo to sklasyfikowałeś:D PZDR kubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 ArtVee napisz coś na priva-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 ArtVee ok.już ci głowy nie zawracam{ale jaj wszyscy szukają kontaktu a jak co do czego to cisza hehehe}-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 a może to i lepiej.Do d.... z takim Radomiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 Cholernie dawno tu nie zaglądałem. Huk 100, Tosh - wiadomość poszła.Pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Jak by ktoś z radomia miał jakiś plan na wekeend lub na tygodniu to piszcie tu ja zawsze wolny czas znajde:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 22 Październik 2006 Autor Share Napisano 22 Październik 2006 WitamCoz, z weekedu nici, w sobote pracowalem, od poniedzialku jestem chory, ale moze pod koniec tygodnia dam znac, to gdzies cos wyrwiemy z gleby...na razie kiepsko sie czuje. Wszystkim zdrowia i powodzenia !!!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Zdrowia, Tosh :)Osobiście polecam grzane pivko z np. miodem albo maliną. Swoją drogą, pogoda idealna żeby złapać jakieś przeziębienie :]pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 27 Październik 2006 Autor Share Napisano 27 Październik 2006 Witam i dziekuje :), Mail doszedl, mysle ze w sobote (czyli jutro) gdzies moglibysmy sie wybrac, po ustaleniu dam znac co i jakpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katla Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Apropos PanowieKilka ladnych lat temu w poblizu dworca PKP tzn. pomiedzz pkp a tunelem w al. grzecznarowskiego byl park z pomnikiem lucznika. Teraz stoi tam Multikino. Znajdowal sie tam schowany za drzewami schron (Jezuuuu ile tam peklo butelek %). O ile pamietam mial 3 wejscia jedno zamkniete pancernymi drzwiami i zasypana, 2 zamkniete pancernzmi drzwiami ale dalo sie wejsc do srodka, 3 cos na wzglad wjazdu dla samochodow. Pewnego pieknego dnia przyjechaly spzchacze i wszystko wyrownaly. Wiecie cos blizej na temat tego obiektu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 No cóż chyba już za późno chociaż pogadam zobaczymy-natomiast pamiętasz koło niego baraki kolejowe –były kilkukrotnie podpalane- parę lat temu na jednym z nich na strychu znalazłem dokumenty z okresu międzywojennego –myślę ze powinny trafić do archiwum na rynku- przejrzę je i wrzucę coś ciekawego na forum –a później chyba odwiozę do archiwum państwowego akurat przypomniałeś mi o tym katla -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 zapomniałem dodać że było tego kilka grubych teczek -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Czyli są podstawy sądzić, że dzisiaj ryjemy:D Dajcie tylko znać na meila ( gg do wieczora nie mam ) lub zostawcie wiadomość tu.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Przepraszam za dublowanie postów. Napisz tosh jak cos juz ustalicie na gg mi o której ruszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 WitamSprawa schornu obok stacji PKP jest mi znana, sam za gowniarza do niego wchodzilem i pamietam te ciezkie, pancerne drzwi. Ale jego przeznaczenia do dzis nie znam. O ile pamiec mnie nie myli, nie byl on az tak kubaturowo duzy, by tam zmiescil sie samochod...coz, obiektu nie ma, chyba juz sie nie dowiemy, jakie bylo jego przeznaczenie. natomiast rownie ciekawa sprawa sa pozostalosci nieukonczonej parowozowni na Potkanowie, imponujace zelbetonowe rynny i podstawy pod konstrukcje nosna hali. Warto zobaczyc. Poza tym, w Radomiu chyba nie ma zadnych konstrukcji zelbetonowych, a szkoda, natomiast pod Radomiem troche tego istnieje...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katla Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 SiemkaTaa... parowozownia na Potkanowie. W jakim stanie teraz jest ? Byłem tam z 10 lat temu. Aktualnie siedze w wawie. Macie jakieś fotki ?Pozdrawiam Katla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Tosh pochwalił byś się jak fant wygląda:D A może jutro jak masz czas byśmy ruszyli na pola gdzieś niedaleko lub tam gdzie ostatnio?? Bo ja mam wolne jutro od samego rana.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 WitamUwaga!!!: w weekend wykopki na 100%, tylko nie wiem czy w sobote czy niedziele...ale proponuje zaczac od rana w jedym z wyzej wymienionych dni weekendu :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.