tosh Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 witamjak widze to jeszcze radom nie spotkal sie w skromnym skladzie, moze bysmy cos pomysleli?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2005 witam...widze ze odzewu brak, nachodza mnie watpliwosci, czy w Radomiu sa jeszcze jacys poszukiwacze...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 tosh, czy ty troche nie przesadzasz????Zalozyles post o wpol do trzeciej w nocy, a po ....26 minutach (!!!) dziwisz sie, ze brak odzewu :-))))Moze to dziwne, ale wydaje mi sie ze o tej porze wszyscy spia i snia o skarbach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 witamzalozylem watek miesiac temu, bez reakcji, wiec odswiezylem wczoraj, pora niewazna, wazne zeby byl....nadal czekampozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 tosh, chyle czola, rzeczywiscie niedopatrzylem tego miesiaczka :-) Teraz to i ja sie dziwie ze nie ma odzewu.Ale konspira w Radomiu, jak w czasie wojny. Bo zeby nikt nie kopal poza toba, to nie sadze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Tosh może byśmy gdzieś wyskoczyli we wtorek pokopać:) Co ty na to?? Pozdrawiam kubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Kubas, ja bym bardzo chetnie, ale zalapalem sie do pracy i we wtorek pomykam z samego rana, by na wykrywke wreszcie zarobic... :), a jak kupie, bedziemy kopac do upadlego....a to juz w maju :)!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Spoko tosh to jak tyko matura się skończy to napewno pokopiemy :)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 tyłek trujecie a jak sie do was pisze to albo cisza albo coś moze kiedyś ech-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Ja huk 100 nie miałem od Ciebie żadnej wiadomości napisz to możemy się skontaktować lub razem pokopać ??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Tosh ja już mam wakacje a z tego co się orientuje to chyba wykrywacz zamuwiłeś :D to jak tylko bedziesz miał czas to pisz i pokopiemy:))PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 witamwykrywka juz przetestowana w terenie, jeszcze musze sie z nia zgrac (pierwsze fanty to metalowe smieci i 1 zloty 10 groszy...hehe). Mozemy sie ustawic na sobote, mam tylko nadzieje ze padac nie bedzie...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Sobota może byc pasuje aby nie padało i ruszymy w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 ale mnie sobota nie pasi-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Tosh napisz kiedy byśmy się gdzieś wybierali pokopać bo trzeba wreszcie gdzieś ruszyć:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 witam. puscilem juz wiadomosc na gg, ale sie powtorze...moge jutro od 10 w gore i do oporu, sprzet gotowy i czeka na wykopki :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 no pany wysyłam wam na poczt wiadomości ale widze ze olewka no to powodzenia-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 huk 100-przeciez sprawa dogadania sie jest otwarta, jesli bedziesz mial czas wolny i my rowniez, nic nie stoi na przeszkodzie, bysmy sie razem gdzies spotkali i pokopali, nie widze problemu...i mam nadzieje ze w koncu dojdzie do wspolnych wykopkow :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 Może jakiś wspólny wypad co wy na to?? Kiedy wam pasuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 21 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2006 witamnie jestem pewny co do czasu w weekend, ale gdyby sie znalazl to jak najbardziej ryjemy :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milbas Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 Witam RAdomiaków. A jednak ktoś jeszcze oprócz mnie w RAdomiu ryje. Miło wiedzieć. Pozdrawiam i Powodzenia.MILBAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 I co masz tosh jutro czas żeby ruszyć gdzieś w teren??Bo dzisiaj to ja nowu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 28 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2006 witamZdechlem troche w temacie rycia, gdyz w weekend przytrzymala mnie praca...ech ten koniec miesiaca. W zblizajacy sie weekend bede w okolicach Janowca, gdyz mam tam zasobnego w wiadomosci z epoki czlowieka i sprawdze miejscowki...gdyby okazaly sie obiecujace, to sie przejedziemy. W niedziele mozemy cos zorganizowac, bede w Radomiupozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Ja mam problemy zdrowotne to niedziela u mnie odpada ale nastepny weekend moze być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 No ja już zdrów jak ryba wiec jeśli ci pasuje Tosh to w weekend można poryć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.