Skocz do zawartości

Radom moze by sie razem spotkal

tosh

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 257
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam...widze ze odzewu brak, nachodza mnie watpliwosci, czy w Radomiu sa jeszcze jacys poszukiwacze...
pozdrawiam
Napisano
tosh, czy ty troche nie przesadzasz????
Zalozyles post o wpol do trzeciej w nocy, a po ....26 minutach (!!!) dziwisz sie, ze brak odzewu :-))))
Moze to dziwne, ale wydaje mi sie ze o tej porze wszyscy spia i snia o skarbach :-)
Napisano
witam
zalozylem watek miesiac temu, bez reakcji, wiec odswiezylem wczoraj, pora niewazna, wazne zeby byl....nadal czekam
pozdrawiam
Napisano
tosh, chyle czola, rzeczywiscie niedopatrzylem tego miesiaczka :-) Teraz to i ja sie dziwie ze nie ma odzewu.
Ale konspira w Radomiu, jak w czasie wojny. Bo zeby nikt nie kopal poza toba, to nie sadze...
  • 3 months later...
Napisano
Kubas, ja bym bardzo chetnie, ale zalapalem sie do pracy i we wtorek pomykam z samego rana, by na wykrywke wreszcie zarobic... :), a jak kupie, bedziemy kopac do upadlego....a to juz w maju :)!
pozdrawiam
  • 1 month later...
Napisano
Tosh ja już mam wakacje a z tego co się orientuje to chyba wykrywacz zamuwiłeś :D to jak tylko bedziesz miał czas to pisz i pokopiemy:))
PZDR
Napisano
witam
wykrywka juz przetestowana w terenie, jeszcze musze sie z nia zgrac (pierwsze fanty to metalowe smieci i 1 zloty 10 groszy...hehe). Mozemy sie ustawic na sobote, mam tylko nadzieje ze padac nie bedzie...
pozdrawiam
Napisano
witam. puscilem juz wiadomosc na gg, ale sie powtorze...moge jutro od 10 w gore i do oporu, sprzet gotowy i czeka na wykopki :)
pozdrawiam
Napisano
huk 100-przeciez sprawa dogadania sie jest otwarta, jesli bedziesz mial czas wolny i my rowniez, nic nie stoi na przeszkodzie, bysmy sie razem gdzies spotkali i pokopali, nie widze problemu...i mam nadzieje ze w koncu dojdzie do wspolnych wykopkow :)
pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Napisano
witam
Zdechlem troche w temacie rycia, gdyz w weekend przytrzymala mnie praca...ech ten koniec miesiaca. W zblizajacy sie weekend bede w okolicach Janowca, gdyz mam tam zasobnego w wiadomosci z epoki czlowieka i sprawdze miejscowki...gdyby okazaly sie obiecujace, to sie przejedziemy. W niedziele mozemy cos zorganizowac, bede w Radomiu
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie