Skocz do zawartości

Tarpan Honker

Aikikai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Chciałbym sie dowiedzieć jak najwięcej o Honkerach. Prosze piszcie co o nich sądzicie i jak możecie, to dodajcie jak najwięcej zdjęć albo linków.
Pozdrawim
Dawid
Napisano

tak sie prezentował podczas leśnych manewrów ///udało sie nim przejechać prez rzeczke jak sie okazało dość głęboką bo woda zaczęła przelewać sie przez progi dzwi jkieś 60cm h2o? na błocku nawet niezlesobie dawał rade wymagał troche wprawy i cierpliwości...!

Napisano

strome podjazdy zjazdy i nasypy to dla niego bułka z masłem//// wysoki prześwit między osiowy reduktor + dobre opony zapewnia niezłą zabawe w terenie !!! niestety silnik benzynowy to nieporozumienie!!! słaby spalał 14-16 l/100 a w zimie miał takie opory że dochodziło do 20 !!!!! no ale te nowe too dopiero rarytas silniki 2,5 tdi + blokady mostó itp. !!! jednak nigdy to niebędzie landrower !!! pozdro/007

Napisano

aaaa! miał jeszcze jedna zalete ? kolor zielony sprawiał że gdy pojawialiśmy sie w lesie to wszyscy grzybiarze??? pilarze /// drwale,,,inni tubylcy ngle cichcem znikali!!! ale czemuuu ??/// hehehehe !

• 2 weeks later...
Napisano
panowie używam honkera już 5 lat.wymieniłem w nim silnik bo polonez ukręcił wał korbowy i palił jak smok 18 litrów.w tej chwili mam silnik andorii,pali 10,5-13,5 litra wyciąga ponad 100 km/h .nie jestem mechanikiem ale wiekszość napraw robię sam.części zamienne dostepne są w prawie kazdym sklepie i to za naprawdę nieduże pieniądze.poza tym ze zwględu na wagę i wzrost jest bardzo obszerny i ma duże pole widzenia.w tej chwili nie zamienił bym go na żadną osobówkę pozd.marek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie