Katani Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 Włócząc się dzisiaj tu i tam, natrafiłem na coś takiego: może jest to fragment - gąsienicy czołgowej lub tzw. traktorowej po 45 roku, kto może mi w tym temacie pomóc? Wyłowiłem ją na głębokości około 40 - 45 cm Pozdrawiam.
iglanadon Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 też mi kiedyś ciśnienie skoczyło na widok takiego ogniwka, jak ktoś składa DTa to odstąpie za friko :)
Katani Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 Włócząc się dzisiaj tu i tam, natrafiłem na coś takiego: może jest to fragment - gąsienicy czołgowej lub tzw. traktorowej po 45 roku, kto może mi w tym temacie pomóc? Wyłowiłem ją na głębokości około 40 - 45 cm Pozdrawiam.
Katani Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 Dzięki bjar_1,sam już nie wiem, może i masz rację...Dziękuję, a może ktoś z kolegów ma inne zdanie, bjar_1 łudzę się :), że to przed 45 rokiem... ;)
Pytanie
Katani
Włócząc się dzisiaj tu i tam, natrafiłem na coś takiego: może jest to fragment - gąsienicy czołgowej lub tzw. traktorowej po 45 roku, kto może mi w tym temacie pomóc?
Wyłowiłem ją na głębokości około 40 - 45 cm
Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.