maxikasek Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 kiedy pojawi się pełna wersja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Gdzieś czytałem,że na święta.Może wiesz jakie będzie miało to wymagania.pozdroD419. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRaS_ZG Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 ma sie pojawic 25 pazdzernika tak napisali na wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 wymagania: Win 2000/XP» Pentium IV 1.7 GHz» 256 MB RAM» karta graficzna 64 MB» 1.5 GB HDD» CD-RomDzisiaj rozpoczyna się program przedsprzedaży kart graficznych z procesorami GeForce 7 z dołączoną grą Call of Duty 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Cześć MAXI.Czy pójdzie to na GF3.Ona ma co prawda 128mb,ale bf2 już nie pociągneła.pozdr D419. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRaS_ZG Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 gralem w demo COD 2 na karcie GF 5200 i super dzialalo,gra zapowiada sie na hit Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted October 28, 2005 Author Share Posted October 28, 2005 wymagania to karta 64mb więc powinno. nie sama grafika tu decyduje. przy słąbszej grfie masz jeszcze ram i procka do ratowania sytuacji. aha u nas premiera 4 listopada. cena 99,90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-szela Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Potwierdzam u nas jak i w europie premiera 4 listopada oczywiście oficjalna w przedsprzedaży cena 89,90. Ja grałem w demo na moim 6600 na max detalach procek AMD64 3000 Venice. 512 RAMu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaca2003 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 No cóż zawiodłem się na CoD 2.singleplajer pękł" w 4 godziny.W multiplajerze natomiast wiele map znanych z coda.doszło kilka nowych broni ale bez rewelacji.No i najwazniejsze na poziomie easy jest się praktycznie niesmiertelnym.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMbAtAnT Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 dlatego gra sie na najtrudniejszym z wylaczonym celownikiem, wtedy jest smaczek ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aklog Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 mam to przed sobą na biurku...dzis wieczorek skonfrontuję wasze wypowiedzi z rzeczywistością. Mam jednak nadzieję, że cała gra bedzie o niebo lepsza niż te recenzje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aklog Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 wczoraj zarwałem nockę estując" COD 2...Panowie REWELACJA, grałem jak zwykle na najtrudniejszym poziomie i powiem uczciwie, ze gra jest świetna. Nie sprawdzałem jeszzce multi,ale nie oszukujmy się - tam licza się już umiejętności a nie wygląd nowym mapek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 chciałbym porównać do jedynki", ale nie mogę :-). już nie pamiętam oc było w Codzie a co w MoHu. Co do 2. rewelka. Wprawdzie moim ulubionym sprzętem zawsze jest snajperka, zaś zwykły kb wynmieniałem jak mogłem najszybciej na pm- to tutaj poza misją gdzie jest konieczna- wyrzucm od razu snajperkę. Ganiam całą planszę z Kb + pm do oczyszcania pomieszczeń. Do tego granaty dymne- ratują tyłek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP17 Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Czy na karcie GeForce 4 MX 440 gierka odpali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekD Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Ja gram na Duronie 950, karta GF5200 i 512 ramu i wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valpurgius Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 A mnie ta gra zawiodła. nie przeszedłem jeszcze misji Amerykanami,ale mysle, ze juz nic sie nie zmieni. Znowu same MG42, jak w pierwszej czesci. PPSy sa juz w 42 roku w Stalingradzie. Nie zauwazylem RKMow, znowu tylko Ople jako ciezarowki...przepraszam, ze narzekam, ale dla mnie, w porownaniu z CoD i CoDUO to po prostu kwas i nie oslodzi tego nieco lepsze opracowanie graficzne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 masz Brena u Brytoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirpiotr Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Na GeForce 4 MX 440 pójdzie.Ja przeszedłem i byłbym zadowolony gdyby nie to, że niema polaków! :(Kiedy wreszcie będą polacy w jakiejś grze typu CoD czy MoH!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonadamski Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Witam!!!Moze i sie nie myle ale na helmach niektorych niemiaszkow na zachodzie jest tarcza chyba chorwatow. Gralem tylko chwile wiec moge sie mylic :)Z powazaniem vonadamski Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonadamski Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Sorka Hiszpanskie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudi Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 strasznie krotka ta gra :(i poziom easy jest za latwy. naprawde trzeba sie starac zeby zostac odstrzelonym. ale scenariusze misji sa swietne. atak niemcow na broniona farme plus koniecznosc zniszczenia czolgu jest ciekawy. i wszystko bardzo realne. super pomysl z granatami dymnymi. moze tylko za duzo tego uzbrojenia wszedzie pozostawiaja zabici. niby real, ale granaty czlowiekowi prawie nigdy sie nie koncza :)ale realistycznosc i klimat bardzo mi sie podoba. chyba bije wszystkie dotychczasowe gierki. kiedy dodatek? :)pozdrrobert_kudelski Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP17 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Realizm - ok, ale wczesniejsze wersje przyzwyczaiły np do w rodzai broni długiej. Tu mogę mieć tylko jedną (multi play.)chyba, że czegoś nie aktywowałem. Mapy w multi to też kicha za mała roznorodnosc, np. brak czegoś w stylu Hurtgen poza Brekhurt. No i brak mozliwosc obsługi pojazdów. Sa też plusy - mozna schować się w trawce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP17 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 witam.Czy to normalne w przypadku tej gierki, ze po dłażeniu do DVD z 2 - 3 min płyta jakby zaskakuje wydajac takie charakterystyczne dziwięki? Przy kazdej innej płycie DVD zaskakuje od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 może twój odtwarzacz nie bardzo lubi płyty teo producenta. A jeśli masz kopię zgubionego oryginału to może być zarysowana na początku albo mały błąd w zapisie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP17 Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Płyta jest oryginalna i nie kopiowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.