Skocz do zawartości

CoD 2

maxikasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
wymagania: Win 2000/XP
» Pentium IV 1.7 GHz
» 256 MB RAM
» karta graficzna 64 MB
» 1.5 GB HDD
» CD-Rom

Dzisiaj rozpoczyna się program przedsprzedaży kart graficznych z procesorami GeForce 7 z dołączoną grą Call of Duty 2.
Napisano
wymagania to karta 64mb więc powinno. nie sama grafika tu decyduje. przy słąbszej grfie masz jeszcze ram i procka do ratowania sytuacji.
aha u nas premiera 4 listopada. cena 99,90
Napisano
Potwierdzam u nas jak i w europie premiera 4 listopada oczywiście oficjalna w przedsprzedaży cena 89,90. Ja grałem w demo na moim 6600 na max detalach procek AMD64 3000 Venice. 512 RAMu
Napisano
No cóż zawiodłem się na CoD 2.singleplajer pękł" w 4 godziny.W multiplajerze natomiast wiele map znanych z coda.
doszło kilka nowych broni ale bez rewelacji.No i najwazniejsze na poziomie easy jest się praktycznie niesmiertelnym.
Pozdrawiam
Napisano
mam to przed sobą na biurku...dzis wieczorek skonfrontuję wasze wypowiedzi z rzeczywistością. Mam jednak nadzieję, że cała gra bedzie o niebo lepsza niż te recenzje ;)
Napisano
wczoraj zarwałem nockę estując" COD 2...Panowie REWELACJA, grałem jak zwykle na najtrudniejszym poziomie i powiem uczciwie, ze gra jest świetna. Nie sprawdzałem jeszzce multi,ale nie oszukujmy się - tam licza się już umiejętności a nie wygląd nowym mapek.
Napisano
chciałbym porównać do jedynki", ale nie mogę :-). już nie pamiętam oc było w Codzie a co w MoHu. Co do 2. rewelka. Wprawdzie moim ulubionym sprzętem zawsze jest snajperka, zaś zwykły kb wynmieniałem jak mogłem najszybciej na pm- to tutaj poza misją gdzie jest konieczna- wyrzucm od razu snajperkę. Ganiam całą planszę z Kb + pm do oczyszcania pomieszczeń. Do tego granaty dymne- ratują tyłek.
Napisano
A mnie ta gra zawiodła. nie przeszedłem jeszcze misji Amerykanami,ale mysle, ze juz nic sie nie zmieni. Znowu same MG42, jak w pierwszej czesci. PPSy sa juz w 42 roku w Stalingradzie. Nie zauwazylem RKMow, znowu tylko Ople jako ciezarowki...przepraszam, ze narzekam, ale dla mnie, w porownaniu z CoD i CoDUO to po prostu kwas i nie oslodzi tego nieco lepsze opracowanie graficzne.
Napisano
Na GeForce 4 MX 440 pójdzie.
Ja przeszedłem i byłbym zadowolony gdyby nie to, że niema polaków! :(
Kiedy wreszcie będą polacy w jakiejś grze typu CoD czy MoH!?
Napisano
Witam!!!

Moze i sie nie myle ale na helmach niektorych niemiaszkow na zachodzie jest tarcza chyba chorwatow. Gralem tylko chwile wiec moge sie mylic :)

Z powazaniem vonadamski
  • 4 weeks later...
Napisano
strasznie krotka ta gra :(
i poziom easy jest za latwy. naprawde trzeba sie starac zeby zostac odstrzelonym. ale scenariusze misji sa swietne. atak niemcow na broniona farme plus koniecznosc zniszczenia czolgu jest ciekawy. i wszystko bardzo realne. super pomysl z granatami dymnymi. moze tylko za duzo tego uzbrojenia wszedzie pozostawiaja zabici. niby real, ale granaty czlowiekowi prawie nigdy sie nie koncza :)
ale realistycznosc i klimat bardzo mi sie podoba. chyba bije wszystkie dotychczasowe gierki. kiedy dodatek? :)

pozdr
robert_kudelski
Napisano
Realizm - ok, ale wczesniejsze wersje przyzwyczaiły np do w rodzai broni długiej. Tu mogę mieć tylko jedną (multi play.)chyba, że czegoś nie aktywowałem. Mapy w multi to też kicha za mała roznorodnosc, np. brak czegoś w stylu Hurtgen poza Brekhurt. No i brak mozliwosc obsługi pojazdów. Sa też plusy - mozna schować się w trawce...
Napisano
witam.

Czy to normalne w przypadku tej gierki, ze po dłażeniu do DVD z 2 - 3 min płyta jakby zaskakuje wydajac takie charakterystyczne dziwięki? Przy kazdej innej płycie DVD zaskakuje od razu.
Napisano
może twój odtwarzacz nie bardzo lubi płyty teo producenta. A jeśli masz kopię zgubionego oryginału to może być zarysowana na początku albo mały błąd w zapisie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie