pająk Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 Jak w temacie. W październikowym Odkrywcy był sygnał, że ruszy nowy cykliczny program (podobno w październiku) z udziałem W. Stojaka. Dobrze by było, bo na razie chyba tylko Było nie minęło " jest cokolwiek warte.Może już był pierwszy odcinek i ktoś widział? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosh Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 dzisiaj ogladalem taki program na tvp 3 podwodna polska", jakos kolo 14, nurkowali do wraku frankena" w okolicach gdyni...mozna popatrzec...czy sa jeszcze jakies programy w telewizji publicznej traktujace tematyke historii nowoczesnej i eksploratorskiej?pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pająk Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 A może ktoś z redakcji się wypowie? Sądząc po ilości odsłon wątku, zainteresowanie jest duże.Tosh: w którym oddziale TVP3 to leci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki. Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 pająk !myślę że najlepiej będzie jak sam się zwrócisz z tym pytaniem do samego Wojtka http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=206452 pzdr !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosh Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 witamlecialo w pasmie ogolnopolskim, nie zauwazylem, by byal to jakas regionalna emisja, sprawdze wrpogramie to dam znacpzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hary DZ Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Witam, wczoraj o 19:30 trafiłem w TVP 3 na program W.Stojaka Klub Poszukiwaczy Skarbów SEZAM". Klimat jak w edycji z przed lat. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac3 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Czy może wiadomo jak często będzie pokazywany program? W jakie dni itp. Kiedy następny? Panie Wojtku nie można tak lekceważyć swoich fanów :-)). Prosimy o informację!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.