pająk Napisano 19 Październik 2005 Autor Napisano 19 Październik 2005 Jak w temacie. W październikowym Odkrywcy był sygnał, że ruszy nowy cykliczny program (podobno w październiku) z udziałem W. Stojaka. Dobrze by było, bo na razie chyba tylko Było nie minęło " jest cokolwiek warte.Może już był pierwszy odcinek i ktoś widział?
tosh Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 dzisiaj ogladalem taki program na tvp 3 podwodna polska", jakos kolo 14, nurkowali do wraku frankena" w okolicach gdyni...mozna popatrzec...czy sa jeszcze jakies programy w telewizji publicznej traktujace tematyke historii nowoczesnej i eksploratorskiej?pzdr
pająk Napisano 20 Październik 2005 Autor Napisano 20 Październik 2005 A może ktoś z redakcji się wypowie? Sądząc po ilości odsłon wątku, zainteresowanie jest duże.Tosh: w którym oddziale TVP3 to leci?
marecki. Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 pająk !myślę że najlepiej będzie jak sam się zwrócisz z tym pytaniem do samego Wojtka http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=206452 pzdr !!
tosh Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 witamlecialo w pasmie ogolnopolskim, nie zauwazylem, by byal to jakas regionalna emisja, sprawdze wrpogramie to dam znacpzdr
Hary DZ Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 Witam, wczoraj o 19:30 trafiłem w TVP 3 na program W.Stojaka Klub Poszukiwaczy Skarbów SEZAM". Klimat jak w edycji z przed lat. Pozdrawiam.
mac3 Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 Czy może wiadomo jak często będzie pokazywany program? W jakie dni itp. Kiedy następny? Panie Wojtku nie można tak lekceważyć swoich fanów :-)). Prosimy o informację!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.