paul Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 Witam! Wyszły tuż obok siebie dwa magazynki. W pierwszej chwili pomyślałem że są od FG ( miejsce znalezienia Studzianki) ale po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku że to jednak Browning. Proszę o potwierdzenie - pozdrawiam!
marek123 Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 hej czy te okucia sa na zbyciu ??? chce uszyc kopie na rekonstrukcje :] prosze o info pozdro
paul Napisano 19 Październik 2005 Autor Napisano 19 Październik 2005 Po elektrolizie jeden z magazynków wygląda teraz tak. A że moczył się razem z bębenkiem od pepeszki to i zdjęcie wspólne. Niestety oba są troszkę strawione ". Być może zadałem zbyt mocny roztwór no i wyszło trochę dziurek. Drugi z magazynków jeszcze leżakuje w WD-40. Pozdrawiam !!
paul Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 Witam! Wyszły tuż obok siebie dwa magazynki. W pierwszej chwili pomyślałem że są od FG ( miejsce znalezienia Studzianki) ale po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku że to jednak Browning. Proszę o potwierdzenie - pozdrawiam!
Boruta Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Polskie z resztą ładownicy.Pozdrawiam
Pytanie
paul
Witam! Wyszły tuż obok siebie dwa magazynki. W pierwszej chwili pomyślałem że są od FG ( miejsce znalezienia Studzianki) ale po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku że to jednak Browning. Proszę o potwierdzenie - pozdrawiam!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.