Skocz do zawartości

Pancerne ciekawostki 4

bodziu000000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Polecam ksiazke Jentz'a:
Staende mit Pz.Kpfw.Tuermen (Panzer Turrets on Concrete and Wood Stands) Pz.Kpfw.-Turm I to F.Pz.D.T.4814 - Panzer Tracts No. 21-1.
Napisano
Grendel.Serdeczne dzięki, teraz chociaż częściowo wiem, co widziałem.To złomowisko" to nieudostępnione do zwiedzania zaplecze muzeum militarnego w Sola k.Stavanger w Norwegii.
Mam mnóstwo zdjęć tam zrobionych, sami właściciele za bardzo nie wiedzieli co mają, ale są otwarci na wszelką współpracę z Polskimi fascynatami. Pozdrawiam,Grzebiuszka
Napisano
Tak tez i myslalem, ze o Norwegie chodzi.Tylko tam trafily wieze od Flamm'ow, wiekszosc wiez od jedynek" i sporo od 38(t).A te podstawy do mozdzierzy tylko mnie w tym upewnily:)
Jesli masz ich dokladniejsze zdjecia, to bylbym wdzieczny.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano

Panowie, co to??? Przepraszam za jakosc, ale zdjecie ze starej gazety i do tego robione aparatem, ale innej mozliwosci nie mam.

Napisano

No to jeszcze jedno, podpisane, jako niszczona siodemka" - Opoczno 1939. To,ze to nie jest Tp-7 to widze i ja, ale na Renie-35 tez to nie wyglada.Zatem...? Slabo widoczny bialy numer na wiezy to 6(moze 8?)34.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie