MAB Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 To ja również poproszę...legion1@op.plPozdrawiam, Mariusz
SCout Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Ja tez poporoszescout@autograf.plpozdrawiam Sławek
piters Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 SZANOWNI KOLEDZY... WIEM ŻE TO WSZYSTKO PRZEZE MNIE I NINIEJSZYM SUGERUJĘ ŻEBY PROŚBY O INSTRUKCJE PRZESYŁAĆ NA MAILA, KTÓRY UPUBLICZNIŁEM (A PRZYNAJMNIEJ PROŚBY DO MNIE) A NIE NA FORUM - TU SIĘ ŁATWIEJ POGUBIĆ, POZA TYM JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO TRZEBA BĘDZIE STWORZYĆ FORUM PT. PETYCJE" :)POZDRPS. kolegom SCout, MAB, MaciekC, Setreklegnica co napisali na forum jeszcze wyślę...
piters Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 A poza tym rzućcie wreszcie jakieś rysunki/schematy granatnika, bo to o to chodziło revoltowi w tym wątku...
revolt Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Napisano 26 Wrzesień 2005 pieters wielkie dzięki:) jeśli możecie to prosze też o wymiary:)
full_flavor Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 WitamCzy któryś z kolegów jest w stanie udostępnić wspomniany pdf instrukcji strzeleckiej do granatnika?Pozdrawiam Radek
GrzeM Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Ciekawe dokumenty są dostępne online w Cyfrowej Bibliotece Narodowej Polona.Na przykład konspiracyjne wydania instrukcji przeróżnych broni, polskich, niemieckich i innych. http://www.polona.pl/dlibra/editionindex?startint=20&dirids=6Przeszukajcie spis dokładnie, jest alfabetyczny, większość instrukcji jest pod i", ale np. pod " są iemieckie pistolety maszynowe".Pozdrawiam!
bolas Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Przyłączam się z prośbą o te PDF-y (granatnik i lkm 08/15). Z góry dzięki ;)
bolas Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Moj mail:bolas (wytnij) @ gazeta (wytnij) .pl
Słuszny Napisano 12 Wrzesień 2010 Napisano 12 Wrzesień 2010 WitamMam prośbę - czy mimo odległego czasu mógłbym liczyć na przesłanie skanu instrukcji do granatnika wz. 36 (i jeżeli ktoś ma do wz.30) - od Pitersa lub innych uczestników dyskusji którzy ją otrzymali.z góry dziękuje i pozdrawiam.
Nirven Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 przeparszam za odgrzebywanie starego tematu, ale można prosić o takie skany?z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.